Başkan Alim Karaca Maske Dağıttı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, tüm vatandaşlara pazar girişinde maske dağıtırken, ilk etapta 10 bin maskenin dağıtılacağını, hedeflerinin 100 bin maske olduğunu kaydetti.

  • 1446
Başkan Alim Karaca Maske Dağıttı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplu alanlarda maske takılmasının zorunla hale getirilmesini ardından, Fethiye Belediyesi, üretici pazarı olan Cuma Pazarı’nda ücretsiz maske dağıtımı yaptı. Aynı zamanda Zabıta Müdürlüğü ekiplerince pazarda denetimler de sürdü. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, tüm vatandaşlara pazar girişinde maske dağıtırken, ilk etapta 10 bin maskenin dağıtılacağını, hedeflerinin 100 bin maske olduğunu kaydetti.

Coronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında; pazar yerleri, marketler ve toplu ulaşım araçları gibi insanların toplu şekilde bulunduğu tüm alanlarda herkesin maske takmasının zorunlu hale getirildiği açıklanmıştı. Bu kapsamda Fethiye Belediyesi hızlı bir şekilde vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımı konusunda çalışmalara başlamıştı. Bu kapsamda Fethiye Belediyesi maskelerin dağıtımı için Cuma Pazarı’na stant kurarak vatandaşlara ücretsiz maske dağıttı. 

“Atölyemizde 100 bin maske üreteceğiz”
Cuma Pazarı’ndaki dağıtıma katılan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “41 mahallede çok ciddi bir şekilde dezenfekte çalışmalarını yapmaya devam ediyoruz. Aciliyet gerekilen hastanelerdeki sağlık görevleri gibi bölgelere maske ve eldiven dağıtımını da gerçekleştirmiştik. Bugün de Cuma Pazarı’nda vatandaşlarımıza ücretsiz maske dağıtımı yapıyoruz. Corona Virüs ile ilgili problem ortadan kalkana kadar halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Kendi imkanlarımızla kurduğumuz atölyemizde üreteceğimiz 100 bin adet maskeyi en kısa sürede halkımızın hizmetine sunacağız. Halkımız panik yapmasınlar, hijyen kurallarına uysunlar lütfen. Rica ediyorum lütfen evinizden çıkmayın. Evinizde izole olmaya devam edin. Biz Fethiye Belediyesi olarak sizler için neler yapılması gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme