Başkan Ali Büklü'den Kongreye Davet

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, 19 Ekim Cumartesi Günü Tufanlar Toplantı Salonnunda gerçekleşecek olan AK Parti 4. Olağan Kongresine tüm vatandaşları davet etti.

  • 12

Türkiye genelinde kongre süreci devam eden AK Parti'de,  Seydikemer İlçe Teşkilatı kongresi Cumartesi günü  gerçekleşecek. Kongre öncesi açıklamalarda bulunan AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, tüm partilileri Cumartesi günü  saat 11:00'da gerçekleşecek olan 4. Olağan Kongre'ye davet etti.

Başkan Ali Büklü açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, 23 yıldır bu topraklarda yazmış olduğumuz destanı daha ileriye taşımak için,  Seydikemer’li hemşehrilerimizin refahı ve mutluluğu için,  var gücümüzle çalışacağız. Siz olmadan asla olmaz diyerek, eksiklerimizden ders alarak, Seydikemer’li hemşehrilerimizle iç içe olan bir kadro ile yola devam diyeceğimiz, partimizin 4. Olağan Kongresini Cumartesi günü saat 11.00’da Tufanlar Düğün ve Toplantı Salonunda gerçekleştireceğiz. Siz kıymetli hemşehrilerimi kongremize davet ediyor, kongremizin partimize, Seydikemerimize, Muğlamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Bakmadan Geçme