• Haberler
  • Güncel
  • Başkan Akdenizli, Yeni Eğitim-Öğretim Yılını Kutladı

Başkan Akdenizli, Yeni Eğitim-Öğretim Yılını Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Seydikemer  Belediyesi olarak eğitimin her zaman en büyük destekçisi olduklarını ifade eden Başkan Akdenizli, yeni eğitim döneminin tüm eğitim camiası için hayırlı olmasını diledi.

  • 183

Başkan Akdenizli, Yeni Eğitim-Öğretim Yılını Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, 9 Eylül'de başlayan yeni eğitim öğretim yılı sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Akdenizli kutlama mesajında şu sözlere yer verdi; “2024-2025 eğitim öğretim yılına bugün itibari ile merhaba dedik. Her yeni eğitim yılı, öğrenmenin ve gelişmenin kapılarını aralayan, umut ve heyecan dolu bir dönemin başlangıcıdır.

Eğitim, sadece bireylerin değil, toplumların da geleceğini şekillendiren en önemli unsurdur. Bu sebeple hepimizin ortak amacı, çocuklarımıza ve gençlerimize en iyi eğitim imkanlarını sunmak ve onların başarılı bir geleceğe adım atmalarını sağlamaktır. Çünkü onlar ülkemizin geleceğini şekillendirecek, bilgi ve becerileriyle milletimizi aydınlık yarınlara taşıyacaklardır.

Öğrencilerimizin azmi, öğretmenlerimizin emekleri, velilerimizin desteği ile bu yılın başarılarla dolu, verimli ve keyifli bir şekilde geçeceğine inanıyorum. Bizler de Seydikemer  belediyesi olarak ilçemizde eğitim gören Bin  500 öğrencimize kırtasiye ve giyim desteğinde bulunuyoruz. Eğitim  alanında yapacağımız çalışmalarla bundan sonra da tüm eğitim camiamızın yanında olmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle, yeni eğitim öğretim yılının şehrimiz ve ülkemiz için başarılarla dolu, sağlıklı ve huzurlu geçmesini temenni ediyor; tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.”
 

Bakmadan Geçme