• Haberler
  • Siyaset
  • Başkan Akdenizli'den Kara Yolları Bölge Müdürü Sarıoğlu'na Ziyaret

Başkan Akdenizli'den Kara Yolları Bölge Müdürü Sarıoğlu'na Ziyaret

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, yapımı   devam eden Seydikemer-Söğüt ve Seydikemer-Kaş karayolunda genişletme çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, 'Her iki yol güzergahında da çalışmalar hızlı bir şekilde sürüyor. Bölgemizin en büyük kanayan yarası olan bu sorunlar, inşallah yakın tarihte çözüme kavuşacak' dedi.  

  • 383

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, geçtiğimiz günlerde ilçe genelindeki muhtarlarla yaptığı toplantı sonrası, kent genelindeki karayolları ile ilgili sorun ve talepleri iletmek üzere Karayolları Bölge Müdürü Hasan Sarıoğlu’nu Antalya’da makamında ziyaret etti.  

Ziyarette Seydikemer ve bölge halkının en büyük talebi olan ve yapımları hızlı bir şekilde devam eden Seydikemer-Söğüt ve Seydikemer-Kaş karayolunda genişletme çalışmaları hakkında Genel Müdür Hasan Sarıoğlu’ndan bilgi alan başkan Akdenizli, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından kent genelinde yapılan ve yapımı devam eden yolların ışıklandırılması ve levhalandırılması ve  Seydikemer Devlet Hastanesi önüne yapılan alt ve üst geçit çalışmaları hakkında da görüş alış verişinde bulundu.  

Muhtarlardan da edindiği sorun ve taleplerinde içerisinde olduğu dosyayı Karayolları Bölge Müdürü Hasan Sarıoğlu’na sunan başkan Akdenizli, “Göreve geldiğim günden bu yana, vatandaşlarımızın bana ilettiği en çok talep Seydikemer-Söğüt ve Seydikemer-Kaş karayollarının genişletilerek çift şeritli hale gelmesi yönünde idi. Özellikle yaz aylarında mevcut yollar, trafiği kaldırmakta zorlanıyor ve zaman zamanda ölümlü ve yaralamalı kazalar oluyordu. Biz de ilçemizin kanayan yarası olan bu sorunu ivedi bir şekilde Ankara’ya taşıdık.

Milletvekillerimiz Yakup Otgöz ve Kadem Mete’nin de destekleri ve gayretli çalışmaları ile her iki yolda da genişletme çalışmaları başladı. Her iki yolda da çalışmalar yüklenici firma tarafından hızlı bir şekilde sürüyor.

İnşallah tez zamanda bitecek ve ilçemize giriş yolları olan her iki yolda hem trafiğimizi rahatlatacak, hem de ilçemize daha da değer katacak. Karayolları Bölge Müdürü Hasan Sarıoğlu ile de bu konu hakkında görüş alış verişinde bulunduk. Sağ olsun, bana zaman ayırdı ve taleplerimizi dinledi. Kendisine misafirperverliliği ve bölgemize katmakta olduğu çalışmalar için teşekkür ediyorum” dedi.  

Ziyaret sonrası Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Karayolları Bölge Müdürü Hasan Sarıoğlu’nu 25 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan Seydikemer Yağlı Pehlivan Güreşlerine davet etti.

Bakmadan Geçme