• Haberler
  • Güncel
  • Başkan Akdenizli'den Adalet Bakan Yardımcısına Ziyaret

Başkan Akdenizli'den Adalet Bakan Yardımcısına Ziyaret

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, ilçeye kazandırılan projeler ve yatırımlar için Ankara'daki temaslarını sürdürüyor.

  • 12

Başkan Önder Akdenizli, son ziyaretinde Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ı makamında ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde hizmete giren Seydikemer Adalet Sarayı’nın ilçeye kazandırılmasındaki katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti. Başkan Akdenizli, “Adalet Sarayı’nın ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese, özellikle de milletvekillerimiz Kadem Mete ve Yakup Otgöz’e teşekkür ediyor, bu önemli yatırımı ilçemiz adına çok değerli buluyorum” dedi.


BAŞKAN AKDENİZLİ HİZMET İÇİN DUR DURAK BİLMİYOR

Başkan Akdenizli’nin yoğun tempolu çalışma programı, Seydikemer halkı tarafından takdirle karşılanıyor. Belediye hizmet binasında rutin işlerini sürdüren Başkan Akdenizli, her fırsatta sahaya inerek ilçenin farklı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geliyor, sorunlarını dinliyor ve çözüm odaklı çalışmalar yapıyor. Başkan Akdenizli, Ankara temasları kapsamında Seydikemer için planladığı projelerin takip ve onay süreçlerini hızlandırmak amacıyla ilgili bakanlıklar ve kurumlarla görüşmelerini de sürdürüyor.

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN YENİ MÜJDELER

Ankara ziyaretinde ilçeye yapılması planlanan yeni projelerle ilgili önemli görüşmeler gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Akdenizli, “Seydikemer için hedeflediğimiz birçok projemiz var. Bu projelerin hayata geçmesi için gerekli tüm adımları atmaya devam ediyoruz. Ankara’daki temaslarımız çok verimli geçti ve yakın zamanda ilçemize yeni müjdeler vereceğiz” şeklinde konuştu.

Seydikemer Adalet Sarayı’nın resmi açılışı önümüzdeki günlerde yapılacağını söyleyen Başkan Akdenizli, bu açılışın ilçenin gelişimi için önemli bir adım olduğunu belirterek, Seydikemer halkına hayırlı olmasını diledi.

Bakmadan Geçme