Başkan Akdenizli 'Biz Birlikte Seydikemer'iz'

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, 'Esas Makamımız Mahallelerimizdir'  diyerek başlattığı halk buluşmaları ziyaretlerine devam ediyor. Talepleri birinci ağızdan dinleyen Başkan Akdenizli, son olarak Sahil Ceylan, Paşalı, Söğütlüdere, Çayan, Ortaköy, Atlıdere, Seydiler ve Uğurlu mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

  • 278

Belediye Başkanı Önder Akdenizli, geçtiğimiz günlerde “Esas Makamımız Mahallelerimizdir”  diyerek başlattığı mahalle ziyaretleri ve halk buluşmalarına devam ediyor.

Başkan Akdenizli 'Biz Birlikte Seydikemer'iz'

İlçesinin 65 mahallesinde  vatandaşlarla buluşup, talepleri birinci ağızdan almak isteyen başkan Akdenizli, son olarak belediye başkan yardımcıları Mustafa Karakuş, Mustafa Tanır ve Muharrem Gökcen, AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker,belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte Sahil Ceylan, Paşalı, Söğütlüdere, Çayan, Ortaköy, Atlıdere, Seydiler, Uğurlu ve Zorlar  mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Akdenizli 'Biz Birlikte Seydikemer'iz'

Onlarca  mahalle sakininin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Akdenizli, ziyaret ettiği tüm mahallelerin  ihtiyaçlarını tek tek not aldı ve bu taleplerin çözüme kavuşması için gerekli adımların atılacağını söyledi. 
Başkan Önder Akdenizli’nin  mahalle buluşmaları, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, Seydikemer’in  her köşesine dokunan bu ziyaretler, ilçenin geleceğine umutla bakılmasına vesile oluyor. Başkan Akdenizli, her buluşmada vatandaşın sorunlarını hızlıca çözme sözü verirken, Seydikemer’i daha yaşanabilir bir yer haline getirme hedefini her defasında vurguluyor.

“GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Akdenizli, Seydikemer’in  her mahallesine eşit hizmet götürme prensibiyle hareket ettiklerini vurgulayarak, “En büyük arzumuz hemşerilerimizin mutlu ve huzurlu hissetmeleri. Bunun için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın dertlerini ve taleplerini dinlemek, onlara dokunmak bizim önceliğimiz. Her mahallenin ihtiyaçlarını yerinde görmek ve hızlı çözümler üretmek için mahalle buluşmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Başkan Akdenizli 'Biz Birlikte Seydikemer'iz'

“VATANDAŞLARIMIZIN DESTEĞİ VE ÖNERİLERİ BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ”

Seydikemer İlçesini daha yaşanabilir bir hale getirmek için tüm imkanları seferber ettiklerini kaydeden Başkan Önder Akdenizli, belediye olarak temel önceliklerinin vatandaş memnuniyeti olduğunu dile getirdi. 
Akdenizli, “İlçemizin  her köşesinde, her mahallede, her sokakta hemşerilerimizin yanında olacağız. Sorunları ve ihtiyaçları bizzat yerinde tespit ederek en hızlı şekilde çözüm üretiyoruz. Bu süreçte vatandaşlarımızın desteği ve önerileri bizim için çok kıymetli.” şeklinde konuştu.

“GÖRDÜĞÜMÜZ İLGİ VE DESTEK, MOTİVASYONUMUZU ARTIRIYOR”

Mahalle buluşmalarında sadece sorunları dinlemekle kalmadıklarını, aynı zamanda mahalle sakinlerine yapılan hizmetleri ve gelecekte yapılacak projeleri de anlattıklarını ifade eden Akdenizli, “Mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda projelerimizi şekillendiriyoruz. Vatandaşımızın yüzündeki gülümseme, bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Gördüğümüz ilgi ve destek, motivasyonumuzu artırıyor. Her buluşma, bize vatandaşımızın beklentilerini daha iyi anlama fırsatı veriyor. Hedefimiz; sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturmak ve her bir hemşerimizin memnuniyetini sağlamak. Bu doğrultuda gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“SEYDİKEMER’İ BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRECEĞİZ”

Mahalle sakinleriyle kurulan sıcak ve samimi diyaloglar, Başkan  Akdenizli’nin  vatandaşlarla arasındaki bağın ne denli kuvvetli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

 Başkan Önder Akdenizli, mahalle buluşmalarının devam edeceğini belirterek, “Seydikemer İlçemizi birlikte güzelleştireceğiz. Her mahallemiz, her vatandaşımızla birebir ilgilenmeye, onların isteklerine kulak vermeye devam edeceğiz. Biz, birlikte Seydikemer’iz ve birlikte güçlüyüz.” sözlerini kaydetti.

Bakmadan Geçme