Başkan Akdenizli 118 Çocuğa Kirve Oldu

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni kapsamında 118 çocuk sünnet ettirildi. Sünneti gerçekleştirilen çocukları ile ailelerini hastanede ziyaret eden Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, hayırlı olsun dileklerini iletti.

  • 232

Başkan Akdenizli 118 Çocuğa Kirve Oldu

Bu yıl 2’nci kez düzenlenen Seydikemer Belediyesi Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni için kaydı yapılan çocukların sünnetleri yapıldı. 118 çocuk 20’şer  kişilik gruplar halinde Seydikemer Devlet Hastanesine  götürülerek sünnet ettirildi. Hastaneye yatışı yapılan çocuklar gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra ameliyathaneye alındı. Son derece sağlıklı bir ortamda yapılan sünnet operasyonu öncesi çocuklara lokal anestezi de uygulandı. Operasyondan sonra tekrar odalara alınan çocuklar aynı gün taburcu edildi.

Başkan Akdenizli 118 Çocuğa Kirve Oldu

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ
Sünneti gerçekleştirilen çocukları ile ailelerini hastanede ziyaret eden Seydikemer  Belediye Başkanı Önder Akdenizli, "Bu yıl 2’nci sünnet şölenimizi yapıyoruz. Sünnet yaşına gelen çocuklarımıza böyle bir jest yaparak ailelerin ve çocuklarımızın yanlarında olduğumuzu hissettirmek istedik.Seydikemer Belediyesi olarak halkımızın  aile bütçesine katkı olması ve mutluluklarını paylaşmak için böyle bir organizasyon yapıyoruz. Bu yıl ki şölenimizde 118 çocuğumuzun sünnetini gerçekleştirdik. Öncelikle çocuklarımızın sünnetini gerçekleştiren doktorlarımız başta olmak üzere, tüm  sağlık personelimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.Tüm ailelerimize ve çocuklarımıza da sünnetlerinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Akdenizli 118 Çocuğa Kirve Oldu

AİLELERDEN BAŞKAN AKDENİZLİ’YE TEŞEKKÜR
Çocuklarını sünnet ettiren aileler ise Seydikemer  Belediyesi’nin çok güzel bir organizasyon gerçekleştiğini belirterek, “Her şey eksiksiz olarak düşünülmüş. Gönül rahatlığı ile çocuklarımızı sünnet ettirdik. Başkanımız Önder Akdenizli’ye  ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz” dediler.
 

Bakmadan Geçme