Başkan Adayı Demirtaş'tan Kaymakam Fırat'a Ziyaret

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat'ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Demirtaş ve ekibine başarılar dileyen Kaymakam Fırat, 'Son söz esnaf kardeşlerimizin. Sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde bir seçim geçirmenizi temenni ediyorum' dedi.

  • 707
Başkan Adayı Demirtaş'tan Kaymakam Fırat'a Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aralık ayının sonu ile Mart ayı içerisinde yapılması planlanan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasının kongresinde başkanlık için adaylığını açıklayan isimler arasında yer alan Kamil Mutlu Demirtaş, beraberinde bazı esnaflar ile Kaymakam Eyüp Fırat’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Demirtaş’a Sanayi Çarşısı esnaflarından Tahir Tunay, Karaçulha Mahallesi esnaflarından Halil Hancı, Patlangıç Mahallesi esnaflarından Mesut Karabulut, Akarca, Foça Mahallesi esnaflarından Şükrü Ceylan ve otomotiv grubu esnaflarından Ziya Oğuz eşlik etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş,  Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’a yapmakta  olduğu çalışmalar hakkında bilgiler aktararak, “Esnaflarımız için gecesini gündüzüne katan, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasına  Başkanlık ve yöneticilik yapan herkese teşekkür ediyoruz. Ben ve ekibim, esnafımız için daha yararlı hizmet verebileceğimizi düşündük ve yola çıktık. Çalışmalarımızı  diğer aday arkadaşlarla nezaket ve hoşgörü içerisinde  gerçekleştiriyoruz. Amacımız ve gayemiz Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı üyelerin, odanın hizmetlerinden yararlanabilmesi”  ifadelerinde bulundu.
Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş ve beraberindeki ekibine başarılar dileyen Kaymakam Fırat, “Son söz esnaf kardeşlerimizin. Sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde bir seçim geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.
 

Başkan Adayı Demirtaş'tan Kaymakam Fırat'a Ziyaret
Başkan Adayı Demirtaş'tan Kaymakam Fırat'a Ziyaret
Başkan Adayı Demirtaş'tan Kaymakam Fırat'a Ziyaret

Bakmadan Geçme