Başkan Adayı Demirtaş'tan, Başkan Çoban'a Ziyaret

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve yönetimini ziyaret etti.

  • 1107
Başkan Adayı Demirtaş'tan, Başkan Çoban'a Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2022 yılının Ocak ve Mart ayı arasında yapılması beklenen Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri için başkan adaylığını açıklayan ve çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Kamil Mutlu Demirtaş ve ekibi, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette Fethiye’de bulunan 5 bin adet esnafın genel sorunlarının konuşuldu. Ziyarette konuşan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, “Fethiye’nin kalkınması açısından ne yapabiliriz? konusunda parti başkanlarıyla hep beraber tartışıyoruz ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren Başkan Ali Fatih Çoban ise, “Güzel bir seçim olsun.  Sevgi dilinin hakim olduğu sonuç itibariyle demokrasilerde olmazsa olmazımız sandıklarımız. İnşallah bu seçim sonucunda Fethiye’nin esnafı kazanır” diye konuştu.
“ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, “Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda İyi Parti İlçe Başkanımız Sayın Ali Fatih Çoban’ı ve ekibini ziyaret ettik. Bizi ağırladıkları için kendilerine teşekkür ederim. Biz bu yola ilk çıkarken talip olduğumuz yerden başlamak istedik. Mevcut yönetim başkanımızı aradık, kabul etmediler. Bizde resmi ziyaretimize kaymakamlığımızdan başlamak zorunda kaldık. Keşke onlarda cesaret gösterip bizi ağırlayabilselerdi. Çünkü hak eden, kim iyiyse o kazansaydı demeleri lazımdı. Ama bu cesareti göstermediler. Bütün STK’ları geziyoruz. Burası bizim şu an STK hiçbir zaman siyasetle alakası yok. Fethiye’nin kalkınması açısından ne yapabiliriz konusunda parti başkanlarına da diğer ilçe yönetim başkanlarıyla hep beraber tartışıyoruz ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi. 
“İNŞALLAH BU SEÇİM SONUCUNDA FETHİYE’NİN ESNAFI KAZANIR”
İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, “ İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığımızda, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 2022 yılının başında yapılacak olan seçimde başkan adayı olarak medeni cesaretini bulunduran Sayın Kamil Mutlu Demirtaş ve ekibine bizleri ziyaret ettikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Tabi esnaf STK’ların içerisinde pandemiden önceki süreçte zaten Türkiye’nin ekonomik durumundan dolayı en fazla zarar gören bir kitleydi. Daha sonra 2020’nin Mart ayında pandemiyle tanıştıktan sonra Türkiye’de ekonomik şartlar daha da ağırlaşmaya başladı. Esnafın omuzlarında çok fazla yük var. Hükümetin esnafın içinde bulunduğu sıkıntıdan bir haber davranmasından dolayı burada çözüm yolu olarak direk siyasi partilere daha öncesinde Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na görev düşüyor. İnşallah bu seçimi şu anda mevcut Mehmet, Tezcan ve Mutlu Başkan olmak üzere 3 tane aday var. Güzel bir seçim olsun.  Sevgi dilinin hakim olduğu sonuç itibariyle demokrasilerde olmazsa olmazımız sandıklarımız. İnşallah bu seçim sonucunda Fethiye’nin esnafı kazanır. Fethiyeli kazanır. Tek temennimiz o. Allah yar ve yardımcıları olsun. Cenabı Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Allah istikamet versin” diye konuştu.
 

Başkan Adayı Demirtaş'tan, Başkan Çoban'a Ziyaret
Başkan Adayı Demirtaş'tan, Başkan Çoban'a Ziyaret
Başkan Adayı Demirtaş'tan, Başkan Çoban'a Ziyaret
Başkan Adayı Demirtaş'tan, Başkan Çoban'a Ziyaret
Başkan Adayı Demirtaş'tan, Başkan Çoban'a Ziyaret
Başkan Adayı Demirtaş'tan, Başkan Çoban'a Ziyaret

Bakmadan Geçme