Başhekim Okulu'nun Kovid-19 testi pozitif çıktı

Korona virüs testi pozitif çıkan Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi Yavuz Okulu'nun evinde karantinaya alındığı öğrenildi. Başhekim Okulu'nun sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, ailesindeki diğer bireylerin ise sağlıklı oldukları belirtildi.

  • 2844
Başhekim Okulu'nun Kovid-19 testi pozitif çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de etkili olmaya devam Kovid-19 salgını, Fethiye’de de etkili oluyor. Geçtiğimiz günlerde Fethiye Devlet Hastanesi’nde idari kadro ve sağlık çalışanlarının yaklaşık 30’u pozitif vaka olması nedeniyle izole altına alınırken; iyileşenler görevinin başına dönüyor. Bu kez Başhekim Yavuz Okulu’nun test sonucu pozitif çıkınca Okulu’nun 4-5 günden bu yana evinde izole altında olduğu öğrenildi. 

Sağlık durumunun iyi olduğu kaydedilen Başhekim Yavuz Okulu’nun karantina sürecinin ardından görevinin başına dönmesi bekleniyor. Öte yandan Fethiye Devlet Hastanesi’nde pandemi bölümünde vaka sayısının 3 hafta öncesine göre kısmen azaldığı, hafta sonu kısıtlama tedbirlerinin olumlu sonuç verdiği belirtiliyor. Uzmanlar kısıtlama tedbirleri ile maske, mesafe ve hijyen kurallarının aksatılmamasını; bu kurallarla korona virüsün yenileceğini ifade ettiler. 

SED Medya olarak, Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi Yavuz Okulu’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletip; acil şifalar diliyoruz. 

Bakmadan Geçme