BAŞARILI ÖĞRENCİYİ ALTINLA UĞURLADILAR

Fethiye Birey Okullarından akademik destek alan Fethiye Anadolu Lisesinden mezun olup, katıldığı YKS'de eşit ağırlık dalında Türkiye 287'ncisi olan Eylül İrem Çiğdem, kazandığı Özyeğin Üniversitesi İşletme bölümüne altınla uğurlandı. Birey Okulları kurucusu Şerif Özdemir, başarılı öğrenciye altın hediye ederek, başarılarının devamını diledi.

  • 2556
BAŞARILI ÖĞRENCİYİ ALTINLA UĞURLADILAR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Katıldığı YKS'de eşit ağırlık dalında Türkiye 287'ncisi olan Birey Okulları öğrencilerinden Eylül İrem Çiğdem, tam burslu olarak kazandığı Özyeğin Üniversitesi İşletme bölümüne Birey Okulları kurucusu Şerif Özdemir ve Müdür Ferhat Yellice tarafından altınla ödüllendirilip, uğurlandı. 12'nci sınıf boyunca Birey Eğitim kurumlarında akademik eğitim aldığını ifade eden Eylül İrem Çiğdem, ''Fethiye Anadolu Lisesinden mezunum. Bu başarımda lisedeki öğretmenlerim, rehberlik ve okul idarecileri, ailem ve Birey Eğitim kurumlarındaki öğretmenlerim çok destek oldu'' dedi. Çiğdem, 12. sınıfta bulunan ve bu yıl sınavlara katılacak öğrencilere tavsiyelerde de bulunarak, ''Öncelikle bu arkadaşlar eksikliklerinin ne olduğunu bilmeleri gerekiyor ve belli bir plan doğrultusunda çalışmaları gerekir. En önemli şey bu öğrencilerimiz eksikliklerini belirlemeleri gerekir. Özellikle de morallerini bozan şeyleri takmamaya çalışıp, hedefine ve çalışma şekline karışanlara umursamadan kendi planları doğrultusunda sınavlara hazırlanmaları önemlidir'' dedi.
Birey Okulları Müdürü Ferhat Yellice, Eylül İrem'i başarısından dolayı kutlayıp, ''İrem'in başarısında çabası, özverisi, okul ve aile desteğinin yanı sıra çok doğru verilen akademik bir eğitimle doğru orantılı bir başarı elde edilmiştir. Bu başarısında bizlerin de yer alması ekip arkadaşlarımızı onurlandırıp, gururlandırdı'' dedi.

Birey Eğitim Kurumları Kurucusu Şerif Özdemir de ''Böyle bir başarıdan dolayı çok mutlu olduk. Öğrencimiz, kurucu Müdürümüz ve öğretmen arkadaşlarımıza bu başarılarından dolayı teşekkür ediyorum. Öğrencimize de hayatında başarılar diliyorum'' dedi.

Bakmadan Geçme