Başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir başarılı çalışmalarını ve hizmetlerini sürdürüyor.

  • 884
Başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Başarıları ve faaliyetleri ile adından söz ettiren CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir; daha önce Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıldönümünde “Mustafa Kemal Atatürk'ü unutturmayacağız” sloganı ile vatandaşlara ücretsiz Nutuk kitabı dağıtmıştı. Büyük Önder Atatürk’ün Nutuk kitabını dağıtmaya devam eden CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir; şimdide CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kaleme aldığı “Özgür ve Adil Bir Türkiye İçin Yürüyüş” kitabını vatandaşlara hediye ediyor. 

ÖZGÜR VE ADİL BİR TÜRKİYE İÇİN İKTİDARA YÜRÜYORUZ
CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi özgür ve adil bir Türkiye için iktidara yürüyoruz. Halkımızı aydınlatmak ve bilgilendirmek amacıyla Genel Başkanımızın çok önemli konuşmalarından oluşan ve 2. baskısı çıkan Özgür ve Adil Bir Türkiye İçin Yürüyüş kitabını isteyen tüm vatandaşlarımıza hediye ediyoruz” dedi. 

VATANDAŞLARA HEDİYE EDİLİYOR 
Açıklamasını sürdüren İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Türkiye’nin en güçlü adalet mücadelesini başlatan, ardında milyonlarla yürüyen Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçme yazılarından ve konuşmalarından derlenen Özgür ve Adil Bir Türkiye İçin Yürüyüş kitabının ikinci baskısı çıktı. Fethiye’de yaşayan tüm halkımıza hediye ediyoruz. Türkiye’nin yakın siyasi tarihine ışık tutan kitabını herkese tavsiye ediyoruz” şeklinde ifadeler kullandı. (FATİH DERELİ) 
 

Bakmadan Geçme