Başantrenör Alkım Ay'dan Önemli Açıklamalar

Türkiye Basketbol Ligi'nde haftalardır liderlik koltuğunda oturan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, geçtiğimiz haftasonu lig tablosunda son sırada bulunan Ankara Anadolu ekibini 99-91 mağlup etti.

  • 1295
Başantrenör Alkım Ay'dan Önemli Açıklamalar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Lokman Hekim Fethiyesporbaşantrenörü Alkım Ay, “İkinci yarının ilk maçıydı. İlk maçlar her zaman zordur ve sürprizlere açıktır. Nasıl başlarsanız öyle gider. O manada, bizim için önemli bir maçtı. Sezon başından beri söylediğim gibi maç maç bakıyoruz” şeklinde konuştu. 
Lokman Hekim Fethiyesporbaşantrenörü Alkım Ay, “Güzel bir maç oldu. Keyifli anlar vardı. Harika taraftarımızın önünde kazandığımız için mutluyuz. Taraftarımıza bizi yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum. Oyuncularımı da ayrıca kutluyorum. Zorlu bir fikstürümüz var. Önemli deplasmanlarımız var. Özellikle Şubat ayı çok zorlu geçecek. Bu yüzden kazanmamız gereken bir maçtı. İstediğimiz 2 takviyeyi yaptığımızı düşünüyoruz. Reha da, Doğukan da çok düzgün karakterli arkadaşlar. Sanki aylardır bizimle birlikte gibiler… Performanslar gelip geçicidir, bir gün iyi, bir gün kötü olabilir. Bizim için önemli olan, karakter ve duruş. Transferlerden başantrenör olarak çok memnunum ve yönetimimize çok teşekkür ediyorum.Haftalar geçtikçe birbirimize daha iyi uyum sağlayacağız” dedi. 
Lider Lokman Hekim Fethiye Belediyespor bu Pazar günü, İzmir'de, yakın takipçisi ve ligin en pahalı kadrosuna sahip Petkim ile kritik bir maç oynayacak. Kulüp, bu maça gidecek taraftarlar için Pazar günü ücretsiz otobüs kaldırıyor.
 

Başantrenör Alkım Ay'dan Önemli Açıklamalar
Başantrenör Alkım Ay'dan Önemli Açıklamalar
Başantrenör Alkım Ay'dan Önemli Açıklamalar

Bakmadan Geçme