Başantrenör Alkım Ay'dan mesaj var 

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, sezonun bitimine 10 maç kaldığını hatırlatarak, tüm maçların büyük önem taşıdığına değindi. 

  • 1096
Başantrenör Alkım Ay'dan mesaj var 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesinden Fatih Dereli'nin haberine göre; Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, sezonun bitimine 10 maç kaldığını hatırlatarak, tüm maçların büyük önem taşıdığına değindi. 

Geçen hafta sonu önemli bir rakiple oynadıklarını kaydeden LH Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, “Final Gençlik buraya gelirken 12 galibiyetle puan cetvelinde hemen arkamızdaydı. Tecrübeliler ve çok iyi bir yabancı kısaları var. Maça bunları bilerek istediğimiz gibi başladık ve güzel bir fark yakaladık. Ama maalesef biraz yorgunluktan, biraz da rehavetten skorda yakalandık” dedi. 

Açıklamasını sürdüren Ay, “Final Gençlik maçına hazırlanırken hafta içinde 4 arkadaşımız eksikti. İki yabancımız Salı ve Çarşamba günleri antrenmana hiç çıkamadılar. Reha Öz de aynı şekilde. Maça tam kadro hazırlanamamak ritmimizi biraz düşürdü. Biz antrenman ritmiyle ayakta kalan bir takımız. Bu bozulunca biraz düzensiz oyuna dönüyoruz. İkinci yarıda gösterdikleri performanstan dolayı özellikle Türk oyuncularıma teşekkür ediyorum. Üçüncü periyotta Türk ağırlıklı oynadık. Son periyotta da tüm oyuncularımızın katkısı ile maçı kazandık. Yüreğimizle oynuyoruz. Muhteşem taraftarımızın desteğiyle özellikle kendi evimizde sırtımız yere gelmiyor. Onlara destekleri için bu hafta yine ayrıca çok teşekkür ediyorum. Artık normal sezon için sadece 10 maçımız kaldı. İçerde ya da dışarda her maç çok önemli ve taraftarlarımızı bu hafta sonu Manisa deplasmanına da bekliyoruz” şeklinde ifadeler kullandı. 


 

Bakmadan Geçme