• Haberler
  • Spor
  • Barış Alper Yılmaz, Arda Güler'e Maçın Ortasında Çok Fazla Kızdı 

Barış Alper Yılmaz, Arda Güler'e Maçın Ortasında Çok Fazla Kızdı 

F Grubu'ndaki son maçında Çekya ile karşılaşan Ay Yıldızlılar, 2-1 biten maçın ardından EURO 2024'te son 16 takım arasına kalmayı başarmıştı. Maçın oynandığı esnada Barış Alper Yılmaz'ın Arda Güler'e çok fazla kızdığı ortaya çıktı.

  • 381
Barış Alper Yılmaz, Arda Güler'e Maçın Ortasında Çok Fazla Kızdı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

F Grubu'ndaki son maçında Çekya ile karşılaşan Ay Yıldızlılar, 2-1 biten maçın ardından EURO 2024'te son 16 takım arasına kalmayı başarmıştı. Maçın oynandığı esnada Barış Alper Yılmaz’ın Arda Güler’e çok fazla kızdığı ortaya çıktı.

A Milli Takım, EURO 2024'te son 16 turu için sahaya çıktı. Ay Yıldızlılar F Grubu'ndaki son maçında Çekya ile Hamburg Volkspark Stadyumu'nda karşılaştı. F Grubu'ndaki son maçında Çekya ile karşılaşan Ay Yıldızlılar, 2-1 biten maçın ardından EURO 2024'te son 16 takım arasına kalmayı başarmıştı. Maçın oynandığı esnada Barış Alper Yılmaz’ın Arda Güler’e çok fazla kızdığı ortaya çıktı. Yaklaşık 1 dakika boyunca maçın durduğu esnada adeta Arda Güler’i ‘fırçalayan’ Barış Alper Yılmaz’ın o anları tribündeki bir taraftarın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bakmadan Geçme