• Haberler
  • Güncel
  • Barbunn Fethiye'de Yaz Konserlerine O İsimler Damga Vuracak

Barbunn Fethiye'de Yaz Konserlerine O İsimler Damga Vuracak

Fethiye sahil bandında bulunan Barbunn Fethiye fark yaratmaya devam ediyor. Yaz konserleri kapsamında ünlü isimlerin sahne aldığı mekanda 18 Temmuz akşamı Sakiler, 1 Ağustos akşamı Ebru Yaşar, 22 Ağustos akşamı Serkan Kaya ve 30 Ağustos akşamı Özcan deniz sahneye çıkacak.

  • 1783

Fethiye’nin en iyi mekanları içerisinde zirvede olan Barbunn Fethiye’de yaz konserleri devam ediyor.

Birbirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı mekan Fethiye’de misafirlerine harika geceler yaşatarak fark yaratmaya devam ediyor.

Mekanda 18 Temmuz akşamı Sakiler, 1 Ağustos akşamı Ebru Yaşar, 22 Ağustos akşamı Serkan Kaya ve 30 Ağustos akşamı Özcan Deniz’in sahne alacak.

Barbun Cafe Bistro'da Yaz Konserlerine O İsimler Damga Vuracak

Konserler ile ilgili açıklama yapan Barbunn Fethiye Alacarte Şefi Süleyman Öztürk, "Fethiye’nin en gözde mekanlarından olan Barbunn Fethiye'de her yıl olduğu gibi bu yıl da konserlerimiz olacak. Başta İşletme sahibimiz  Nacit Çatal Bey’e teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Fethiye’ye gelmemiş olan sanatçıları getirerek fark yaratmaya devam ediyoruz.

Fethiye’de hep ilkleri yapmaya çalıştık ve işletmecimiz Nacit Çatal sayesinde de bunu başardık. Bu yıl 18 Temmuz’da Sakiler konseri ile start veriyoruz, 1 Ağustos Ebru Yaşar, 22 Ağustos’ta Serkan Kaya ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Özcan Deniz ile yaz konserlerini sonlandıracağız. Tüm misafirlerimizi Barbunn Fethiye'ye bekliyoruz." dedi. 

Bakmadan Geçme