Bankalarda Koronavirüs Kuyruğu 

Dünyayı saran korona virüs önlemlerine bir yenisi daha eklendi. Muğla'nın menteşe ilçesinde bazı bankalar, korona virüs tedbirleri kapsamında müşterilerini şubeye teker teker almaya başladı. Yapılan uygulama banka önlerinde kuyruklar oluşmasına neden oldu.

  • 1988
Bankalarda Koronavirüs Kuyruğu 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünyayı saran korona virüs önlemlerine bir yenisi daha eklendi. Muğla’nın menteşe ilçesinde bazı bankalar, korona virüs tedbirleri kapsamında müşterilerini şubeye teker teker almaya başladı. Yapılan uygulama banka önlerinde kuyruklar oluşmasına neden oldu.

Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde bazı bankalar Çin'in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde ortaya çıkan ve 140'ta fazla ülkeye yayılan Koronavirüs tedbirleri gerekçesiyle işlem yapmak için gelen vatandaşları tek tek içeri alıyor.Korona virüs tedbirleri nedeniyle vatandaşlar tek tek içeri alınınca, kapıda zaman zaman kuyruk oluştu.  Banka çalışanları da dönüşümlü olarak izne ayrılıyor. Bankalarda,Coronavirüs nedeniyle mümkün olduğunca en az personelle çalışılmaya devam edileceği öğrenildi. Hatta bazı bankalar tarafından müşterilerin bankalara gelmeden işlem yapabilmeleri için yeni uygulamalar devreye sokuldu. Bunun yanı sıra ATM'lere daha fazla para konulduğu, bazı bankaların ise EFT'lerden ücret alınmadığı belirtildi.
Bazı bankaların bireysel emeklilik ve kredi satışı yapan saha satış personellerine corona virüsü sebebiyle 1 Nisan’a kadar idari izin verildi. 


 

Bakmadan Geçme