• Haberler
  • Magazin
  • Baklava ile Ayran İçilir mi? MasterChef'te Mehmet Şef ve Danilo Zanna'dan Polemik!

Baklava ile Ayran İçilir mi? MasterChef'te Mehmet Şef ve Danilo Zanna'dan Polemik!

MasterChef Türkiye, 10 Eylül akşamı yayınlanan bölümüyle ekranlara damga vurdu. Kaptanlık yarışının heyecanla izlendiği gecede, jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna arasında 'baklava ve ayran' polemiği yaşandı. Yarışmanın ardından haftanın mavi ve kırmızı takım kaptanları da belli oldu. İşte MasterChef son bölümde yaşananlar...

  • 378
Baklava ile Ayran İçilir mi? MasterChef'te Mehmet Şef ve Danilo Zanna'dan Polemik!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mehmet Şef ile Danilo Zanna Arasında 'Baklava ve Ayran' Tartışması

MasterChef'in jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu, yarışmacılardan istedikleri baklava çeşitlerini hazırlamalarını talep etti. Yarışmacılar, en iyi baklavayı sunabilmek için büyük bir çaba sarf ederken, tadım sırasında şefler arasında ilginç bir tartışma çıktı.

Mehmet Şef, "Baklava ya da kadayıfla ayran içmek tercih edilebilir. Geleneksel bir alışkanlık olmasa da insanlar bunu yapıyor," diyerek kendi deneyimini paylaştı. Ancak Danilo Zanna bu görüşe katılmadı ve "12 yıldır Türkiye'deyim. Gaziantep'te bile uzun süre kaldım. Ama hayatımda hiç baklava ile ayran içen birini görmedim. Türkiye'ye soruyorum; baklava ile ayran içilir mi?" diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Mehmet Şef, Zanna'yı ikna etmek için baklava yiyip ayran içerek bu durumu denedi.

Mavi Takım Kaptanı Zübeyde Oldu

Yarışmacıların baklava mücadelesi sonunda jüri üyeleri en başarılı üç yarışmacıyı belirledi. Zübeyde, Onur ve Eda arasında geçen yarışta, en iyi baklavayı yapan Zübeyde mavi takım kaptanlığına layık görüldü.

Kırmızı Takım Kaptanı Akın Seçildi

Mavi takım kaptanı Zübeyde, kırmızı takım kaptanı olarak Akın’ı seçti. İki kaptanın liderliğinde takımlar oluşturuldu ve haftanın yeni rekabeti resmen başlamış oldu.

MasterChef Türkiye, her hafta olduğu gibi bu bölümde de rekabetin dozunu artırarak izleyicileri ekran başına kilitledi. Baklava tartışması ve takım kaptanlarının seçimi ise haftanın en çok konuşulan konuları arasında yer aldı.
 

Bakmadan Geçme