Bakırcı ve Karaca güç birliği yaptı

3. lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor'a Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, tam destek sözü verdi. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte belediye başkanı Alim Karaca'yı ziyaret edip önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Çok samimi bir ortamda geçen toplantıda belediye başkanı Alim Karaca, Fethiyespor Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine özel ilgi gösterdi. Grubunda lider olan ve şampiyonluğa koşan Fethiyespor'un hep yanında olacağını ifade eden Fethiye'nin sporun içinden gelen Belediye Başkanı Alim Karaca, 'Fethiyespor'u şampiyon yapıp, en kısa sürede 1. Lige taşıyacağız. Mevcut ekonomik sorunlarını da Fethiye halkı ile birlikte çözeceğiz' diye konuştu. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ise ' Bu kulübün yaşaması ve şampiyon olması için belediye başkanımız Alim Karaca'nın vereceği desteğe teşekkür ediyoruz' dedi.

  • 1906
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bakırcı ve Karaca güç birliği yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor, liderliğini korumak ve şampiyon olmak için kolları sıvadı. Takımın eksik mevkilerine takviye yapmak ve ekonomik gücünü arttırabilmek için proje üretme kararı aldı. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiyespor'un şampiyonluğa ulaşmasında ve ekonomik gücün arttırılmasında gerekli olan projeleri görüşmek için Fethiye Belediyesi'nde başkan Alim Karaca'nın da katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi. Karaca'nın başkanlığındaki toplantıda, bir dizi proje masaya yatırılırken bazı borçların yapılandırma yapılabilmesi için istişarede bulunuldu. Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonunda SED Medya'ya özel açıklamada bulunan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, "Fethiyespor'u şampiyon yapmak ve 1. Lige çıkarmak için elimizden gelen desteği Fethiye halkıyla birlikte sağlayacağız" dedi.
FETHİYESPOR, ORTAK DEĞERİMİZ
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiyespor'un ortak değerimiz olduğunu belirterek "Değerli başkanıma ve yönetim kurulu üyelerine takımımıza vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum. Maddi - manevi çok büyük özverilerde bulunarak, çok zor durumdaki takımı nereye getirdiklerini hep beraber görüyoruz. Takım şu an itibariyle lider konumda. Borç batağından alıp şu an gerçekten zirveye taşımak herkesin harcı değil. Fethiyespor, bütün Fethiye'nin ortak değeri. Bizler de Fethiyesporumuzu şampiyon yapabilmek adına başkanımız ve yönetimle birlikte toplantı yaptık. Fethiyespor'u 1.lige taşıyacağız. Fethiyespor'un arkasındayım. Önümüzdeki günlerde sadece belediye olarak değil Fethiye'de Fethiyesporumuza gönül veren bütün dostlarımızı maddi - manevi takımımıza destek olmaya davet ediyorum. Bizler de elimizden geldiğince değerli başkanıma, takımımıza sonuna kadar destek olacağımın sözünü veriyorum. Başkanımız gerçekten çok özverili bir şekilde çalışıyor. Maçlarda sizler de görüyorsunuz, bu takım için kendini parçalıyor. Bundan dolayı başkanıma destek olma mecburiyetinde olduğumu hissediyorum. Sizlerin aracılığınızla Fethiye'de yaşayan, iş yapan bütün iş adamlarını,  sade vatandaşına kadar herkesi Fethiyesporumuza destek olmaya davet ediyorum" dedi. "Fethiyespor'un başlattığı tribünde "Cismin Değil Resmin Olsun" projesine herkes destek vermeli" diyen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca "Her koltukta destek verenin bir ismi olsun, resmi olsun. Onunla ilgili yönetimimiz bir kampanya başlattı. Biz de destek veriyoruz. Fethiye'de yaşayan bütün yurttaşlarımız da destek olmaya davet ediyorum" diye konuştu.
 BU KULÜBÜN YAŞAMASI LAZIM
Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, tüm yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bugüne kadar Fethiyespor'a özverili şekilde destek olduklarını ancak bir noktaya kadar taşıyabildiklerini ifade ederek " Bu kulübün yaşaması lazım. Hali vakti iyi olan herkesi bu kamburu kaldırmak için yardıma bekliyoruz" dedi. Bakırcı " Sayın başkanıma bizi kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum. Bize her zaman olduğu gibi söz verdi. Biz ona minnettarız. Fethiyespor için ne yapılması gerekirse onu istişare yaptık. Biz Fethiye'nin bir üyesiyiz ama Fethiye'nin gerçek sahipleri Sayın belediye başkanım, sayın kaymakamım, Fethiye ismini en iyi şekilde nasıl, nerelere getirebiliriz onun istişaresini yaptık. Buraya büyük bir borç batağından geldik. Bu borçların çoğu kısmını giderdik. Hemen hemen piyasaya yönetim kurulu hariç 500 bin TL kadar bir borcumuz var. Ama bunun arkasında geçmişten gelen bir sigorta borcu var. Otopark borcu var. Bunların yapılandırılması lazım. Bu borçları biz yapmadık. Bunlarla ilgili sayın başkanımızdan ricada bulunduk. Çünkü bunlar artık bizi aşıyor. Fethiyespor'un borcu ilelebet devam edecek değil. Bunlar için bir araya gelmemiz lazım. Bizim bunu yapabilecek gücümüz yok. Çünkü takımımızda 2-3 tane sakatımız oldu. Onun için 2-3 tane takviyeye ihtiyacımız var. Başkanıma bunları anlattım. Hali vakti iyi olan herkesi bu kamburu kaldırmak için yardıma bekliyoruz. Yönetim kurulundaki arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Gelmiş geçmiş Fethiye'deki en iyi yönetim kurulu. Büyük özveride bulunan Esnaf Hastanesi'ne çok teşekkür ederim. Bu kulübün yaşaması lazım. Amacımız gençlerin spor yapması. Bu vesileyle tüm Fethiye halkının yeni yılını kutluyorum, inşallah bu pandemiden kurtulup normal hayata en yakın zamanda geçmemizi diliyor, herkese sağlık ve mutluluklar temenni ediyorum" şeklinde konuştu.
 

Bakırcı ve Karaca güç birliği yaptı
Bakırcı ve Karaca güç birliği yaptı
Bakırcı ve Karaca güç birliği yaptı
Bakırcı ve Karaca güç birliği yaptı

Bakmadan Geçme