Bakırcı, 'Eleştirilerinizi bana yapın'

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, lacivert beyazlı takımın Belediye Derincespor galibiyeti ile çıkışa geçeceğini söyledi. Tüm halkın ve taraftarların takıma ve hocalarına güvenmesini isteyen Bakırcı, 'Kimse takımı eleştirmesin. Gelin beni eleştirin. Sezon başında ben kimseye şampiyonluk sözü vermedim. Sadece ilçemize yakışır bir takım kuracağımızı dile getirdim. Bu takımı kurduk. İkinci yarı bazı şanssızlıklar yaşadık ama bunları aşacak tecrübe ve güce sahibiz. Güzel günlerimiz olacak' dedi. 

  • 1086
Bakırcı, 'Eleştirilerinizi bana yapın'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sezon başından bu yana kulübe destek olan başta Özel Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, firma sahipleri ve taraftarlara teşekkür eden Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, yönetim kurulu üyelerinin büyük fedakarlıklar yaptığını belirtti. Taraftarların tribüne gelerek destek vermesini isteyen Bakırcı, Fethiyespor’un bu zor günleri atlatabilecek güçte ve tecrübede olduğunun altını çizdi. 

ŞAMPİYONLUK SÖZÜ VERMEDİM
Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı yaptığı açıklamada, “Futbol takımı olarak kötü günler geçiriyoruz, yoksa kulüp olarak şampiyon olduk. Bu kadar borç ve sıkıntının içinde birçok olumsuzluğu önledik. Borçlarımızı biraz daha temizlememiz lazım. Fethiye’de herkesin desteğine ve yardımına ihtiyacımız var. Bize çok büyük katkıda bulunan kuruluşlar oldu. Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ne ayrıca teşekkür ediyorum. Zor günlerimizde bize kucak açtılar. Bir reklam veren firma sahibimize, bilet alan bir arkadaşımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Kimse takımı eleştirmesin. Sezon başında ben kimseye şampiyonluk sözü vermedim. Sadece ilçemize yakışır bir takım kuracağımızı dile getirdim. Bu takımı kurduk. İkinci yarı bazı şanssızlıklar yaşadık ama bunları aşacak tecrübe ve güce sahibiz. Güzel günlerimiz olacak. Ama öncelikle kulübü bir yerlere getirmemiz lazım. Bu anlamda yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız çok fedakarlık yaptı. Devamlı toplantılarımız oluyor. Fethiye işçin mesai harcıyoruz. Taraftarımızdan ricam takımımıza güvensinler, hocamızın arkasında olsunlar. İlk yarı futbolcularımız büyük bir özveri gösterdi. Devre arasında aramıza yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Herkes takıma katkı vermeye çalışıyor. Hocamızın da katkıları ile daha işler yapacağımıza inanıyorum. Mustafa hocamıza da büyük özveri gösterdi. Yorum yapmasınlar. Eğer bir eleştiri ve yorum yapacaklarsa, bana yapsınlar. Bu kulübün başkanı benim. Biz bir yerlerden aldık daha üst noktalara taşımak istiyoruz. Halkımızın bana gösterdiği teveccühe de teşekkür ediyorum. Gittiğimiz hiçbir yerden boş dönmedik” ifadelerini kullandı. 

TURGUTLU’DA GALİBİYETİMİZİ HAKEM ÖNLEDİ
Esat Bakırcı, “Futbolda şans biraz yanınızda olacak. Erokspor maçında skor 1-1 berabereyken inanılmaz bir fırsat kaçırdık. Şanssız bir gol yedik, arkasından kırmızı kart gördük. Bir arkadaşımız sakatlandı. Kocaelispor maçında kadromuz geniş değildi. Kötü oynamadık fakat şanssızlık oldu. Turgutlu deplasmanında galibiyeti kaçırdık. Kazanmamızı hakem önledi. Çok net bir penaltımız verilmedi. Futbolcu arkadaşımız 3 metreden golü atamadı, penaltıyı kaçırdık. Bunlar futbolda olağan şeyler. Umarım şans bundan sonra bizim yanımızda olur. Belediye Derincespor maçını kazanacağız. Bu galibiyet ile çıkışa geçeceğiz. Tüm halkımızı ve taraftarlarımızı stada bekliyoruz. Play off arzumuz var. Eğer play offlara kalırsak, finalde iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Herkes futbolcularımıza güvensin, yanında olsun ve şekilsiz yorumlar yapmasınlar” dedi. 

Bakmadan Geçme