Bakırcı, 'Daha önce gelmesi gereken galibiyet'

Fethiyespor'un deplasmandaki ilk galibiyetini Mardin Fosfat Spor önünde alması, Başkan Esat Bakırcı, yönetim kurulu ve taraftarları sevince boğdu. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, 'Bu galibiyetimiz geç gelmiş bir galibiyet, daha önce gelmesi gereken bir galibiyetti' derken, yöneticilerden Halil Uran, 'Esat başkan yönetiminde Fethiyespor başarılı olacaktır' dedi. Fethiyespor yönetim kurulu üyesi Osman Yiğit de, 'Başkanımızın bu inancı olmasa, biz bu başarıyı yakalayamazdık. Bu inançla Fethiyespor'umuzu ikinci lige taşıyacağız' dedi.

  • 929
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bakırcı, 'Daha önce gelmesi gereken galibiyet'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’un, deplasmanda Mardin Fosfat Spor’u 3-0’lık net skorla mağlup etmesi, Başkan Esat Bakırcı, yönetim kurulu ve taraftarları sevince boğdu. Mardin 21 Kasım Şehir Stadı’ndaki karşılaşmayı Hayrullah, Ali Han ve Anıl Gir’in golleri ile 3-0 kazanan Fethiyespor’da deplasmanda alınan bu ilk galibiyet, Başkan ve yönetim kurulunu sevindirirken, Fethiyespor’da 10. Haftada liderlik koltuğuna oturdu. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, Bakırcılar Plaza’daki iş yerinde yönetim kurulu üyeleri Halil Uran ve Osman Yiğit ile Fethiyespor’un başarısını görüştü. ‘Yalnız Kurt’ yazılı şapka ile ilk kez gördüğümüz Başkan Esat Bakırcı, deplasmandaki galibiyet ile ilgili olarak futbolcuları, teknik kadroyu ve yönetim kurulu arkadaşlarını kutladı. 
GEÇ GELEN GALİBİYET
Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “Bu deplasman galibiyetimiz geç gelmiş bir galibiyet, daha önce gelmesi gereken bir galibiyet. Bazı şanssızlıklar yaşadık. Daha önceki deplasmanlardan kesinlikle 3 puanla dönmemiz gerekiyordu. Futbolda her şey var, ilk deplasman galibiyeti Mardin’de nasip oldu, bu maçtaki galibiyet bizi aynı zamanda liderlik koltuğuna oturttu. Önümüzde 6 maç var, ama en önemli maç şu anda 3 sırada bulunan İskenderunspor ile olacak. Futbolcu arkadaşlarımız Mardin Fosfat Spor maçından sonra evlerine döndüler. İşyerimde her sabah Fethiyespor ile ilgili istişareler yapıyoruz, Fethiyespor için daha iyi neler yapabileceğimizi konuşuyoruz. Zor bir dönemden geçiyoruz, yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Şu anda pazartesi gününü düşünüyorum, çünkü futbolcularımızın moral ve motivasyonunu bir şekilde yüksek tutmamız gerekiyor. Fethiye halkı yaptıklarımızı görüyorsa yardım etsinler. Fethiyespor, Fethiye’nin en büyük markasıdır ben bunu her zaman söylüyorum. Fethiyespor’u en üst seviyeye getirebilmek için yönetim kurulundaki arkadaşlarım ve ben büyük gayret sarf ediyoruz, ama yoruldum gerçekten çok yoruldum. Çok fazla bu konuların içine girmek istemiyorum, Fethiyespor için her şeyi yapmaya gayret edeceğiz. Teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ediyorum, hepsinin ayaklarına sağlık. Bu arada şunu da dile getirmek istiyorum; çok güzel günler bizi bekliyor” şeklinde konuştu.
ŞAPKADA YALNIZ KURT
Şapkasındaki İngilizce yalnız kurt yazısı dikkat çeken Başkan Esat Bakırcı, “Geçenlerde bir arkadaşımla sohbet ederken, bana bu şapkayı getirip, ‘tam sana layık bir şapka’ dedi. Şapkanın üzerine bakınca ‘Yalnız Kurt’ yazdığını gördüm. Şapka alışkanlığım yok ama üzerindeki yazı hoşuma gittiği için taktım. Şapkayı armağan eden arkadaşıma teşekkür ediyorum; Fethiyespor’un durumunu görebildiği için bana böyle bir şapka verdi… Bu arada Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ne çok teşekkür ediyorum. Zor günlerimde benim yüreğime sur serpiyor, beni hakikaten mutlu ediyor, benim çok zor zamanlarımda, bana yardımcı oldukları için; Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Genel Müdürü Şenol Tüzemen ve Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Başoğlu’na tekrar tekrar teşekkür ediyorum”  dedi.

BİR HEDEFİMİZ VAR
Fethiyespor yönetim kurulu üyesi Halil Uran ise, “Esat Bakırcı başkanlığında 1,5 yıldır Fethiyespor’da üyelik yapmaktayız. Başkanımız kafasına taktı, bir hedefi var. Ne mutlu bize onun yönetiminde olduk. Allah başkanımıza ömür versin. Esat başkan yönetiminde Fethiyespor başarılı olacaktır. Başkanımız yalnızları oynayan bir insan, gözümüzün önünde Muğla’nın en büyük yönetim binasını yapıyor. Bu konuda vatandaşlar Fethiyespor için yardımda bulunursa mutlu oluruz. Biz dilenci değiliz. Yapılan yardımlar bizim için değil, Fethiyespor için… Bir telefon açmak bile başkanımızı sevindiriyor. Fethiyelilerden moral istiyoruz” diye konuştu.
BAŞKANIMIZIN ARKASINDAYIZ
Fethiyespor yönetim kurulu üyesi Osman Yiğit ise, “Esat başkanımızın çok büyük emeği var. Başkanımızın bu inancı olmasa, biz bu başarıyı yakalayamazdık. Başarımızda Esat başkanımızın yanında futbolcular ve teknik heyetin çok büyük payı var. Her zaman başkanımızın arkasındayız. İnşallah bu sene şampiyon olacağız” ifadelerini kullandı. 


 

Bakmadan Geçme