Bakırcı, '88. yıldönümümüz diriliş yılı olacaktır'

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, Fethiyespor'un 88. yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. Bakırcı, 'Şehrimizin ve büyük Fethiyespor ailesinden alacağımız destekle 88. yılımız kulübümüz için diriliş yılı olacaktır' dedi. 

  • 889
Bakırcı, '88. yıldönümümüz diriliş yılı olacaktır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pandemiden dolayı bu yıl kutlamaları askıya aldıklarını belirten Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, uzun zamandn bu yana da taraftarlardan ayrı kalmanın üzüntüsünü yaşadıklarını kaydetti. Başkan Bakırcı, “Bugün kulübümüz için çok özel bir gün. ‘Şan, Şeref Dolu 88 Yıl’ sloganıyla camiamız için yeni bir yaşa adım atıyoruz. Hiç şüphesiz ki şehrimizden ve büyük Fethiyespor ailesinden alacağımız destekle 88. yılımız kulübümüz için diriliş yılı olacaktır” ifadelerin kullandı. 

Açıklamasını sürdüren Bakırcı, “Pandemiden dolayı uzun bir süredir siz değerli Büyük Fethiyespor taraftarından ayrıyız. Boş tribünlere karşı olsa da mücadelemizi verirken sizlerin desteğini her zaman arkamızda hissetmek bizim için tarifsiz bir his. Yaşanan sıkıntılı pandemi sürecinden dolayı bu özel günü sizlerle omuz omuza kutlayamıyoruz. Önce sağlık diyerek 88. yıl kutlamalarını üzülerek askıya aldık. İnanıyoruz ki bu sıkıntılı süreç sonunda yine yan yana olacağız. Şan, şeref ve zafer dolu nice yıllara” dedi. 

Bakmadan Geçme