Bakan Soylu Milletvekili Gökcan'a taziye ziyaretinde bulundu

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan'ın eşi Süleyman Şah Gökcan koronavirüs tedavisi gördüğü sırada hayatını kaybetmişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise Milletvekili Gökcan'a taziye ziyareti için Muğla'ya geldi.

  • 1487
Bakan Soylu Milletvekili Gökcan'a taziye ziyaretinde bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın eşi Süleyman Şah Gökcan, geçtiğimiz günlerde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde koronavirüs tedavisi gördüğü sırada kalp ve akciğer yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu beraberinde, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hamza Dağ ve Fatma Betül Sayan Kaya, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Muğla Valisi Orhan Tavlı, Milletvekili Gökcan'a Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde ki evine taziye ziyaretinde bulundu. Taziye ziyaretinde Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Muğla'da ki AK Parti'li İlçe Belediye Başkanları ve Ak Parti İlçe Başkanları da yer aldı.

Milas-Bodrum Havalimanında Muğla Valisi Orhan Tavlı ve beraberindeki heyet tarafından karşılanan Soylu, karayoluyla Muğla'ya geçti. Gökcan'ın evini ziyaret eden Soylu, başsağlığı diledi. Kur'an-ı Kerim'in okunmasının ardından Soylu, helikopterle İzmir'e geçti. 

Ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklamalar da bulunan Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan şunları kaydetti; "İçişleri bakanımız Süleyman Soylu, Grup Başkan Vekilimiz Cahit Özkan, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Fatma Betül Sayan Kaya, Milletvekili arkadaşlarımız, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız, Muğla’da yerelde ki İlçe Belediye Başkanlarımız, teşkilatımız hepsi Allah razı olsun taziye için ziyarete geldiler. Acılar paylaştıkça azalıyormuş. Zor günlerden geçiyorum. Eşimi kaybettim. Böyle günlerde bu ziyaretler gerçekten çok anlamlı oluyor. Ayaklarına sağlık. Arayan, soran, ziyaret eden, Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere ilk günden itibaren sayın bakanlarımız bizi yalnız bırakmadılar. Allah razı olsun. Çok teşekkür ediyorum."
Süleyman Şah Gökcan, Kovid-19 testi pozitif çıkmasının ardından 17 gün Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakım ünitesinde tedavi görmüş, 5 Aralık'ta akciğer ve kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybetmişti. 7 Aralık'ta da Süleyman Şah Gökcan'ın cenazesi Muğla Şehir Yeni Mezarlığı'nda Kovid-19 tedbirleri çerçevesinde aile kabristanlığına defnedilmişti.

Bakmadan Geçme