Bakan Akar Seydikemer'den kız isteyecek 

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında Seydikemerli Piyade Sözleşmeli Er Yasin Ali Yıldırım'ın ailesini telefonla arayan ve kız isteme sözü veren Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bu ay içinde Seydikemer İlçesi'ne gelecek. 

  • 8233
Bakan Akar Seydikemer'den kız isteyecek 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz Haziran ayında Pençe Harekatı bölgesinde inceleme ve denetlemeler kapsamında  Hakkari bölgesine giden Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar burada bulunan mevzideki askerlerle tek tek sohbet etmiş ve Seydikemerli asker Yasin Ali Yıldırım’ın ailesiyle telefonda görüşmüştü. Bakan Akar, kendisini Seydikemer’e kız istemek için davet eden anneye, “Siz ayarlayın, söz biz de istemeye geliriz” cevabını vermişti.

Piyade Sözleşmeli Er Yasin Ali Yıldırım’ın Bağlıağaç Mahallesi’nde yaşayan anne ve babasıyla telefonda konuşan Bakan Akar, Yıldırım Ailesi’nin bayramını tebrik etmişti. Bakan Akar ve Komutanlara “Hayırlı bayramlar” dileyen anne Gülsiye Yıldırım, “Allah’ım bana bugünler de mi nasip olacakmış” diyerek mutluluğunu dile getirip, Oğlunun evlilik konusu gündeme gelmesi üzerine anne Yıldırım, “Kız istemeye beraber gider miyiz” diye sorduğu Bakan Akar’dan, “Siz ayarlayın, söz biz de istemeye geliriz” cevabını almıştı.

Baba Ramazan Yıldırım da Bakan Akar’a, “Sizi televizyonda gözümüz yaşlı seyrediyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Sizinle görüşmekten çok mutlu oldum” ifadelerini kullanmıştı. Bu telefon görüşmesinden sonra Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın talimatları doğrultusunda Piyade Sözleşmeli Er Yasin Ali Yıldırım’ın, Bağlıağaç Mahallesinde yaşayan anne ve babası kız istemek için Bakan Akar’ın yardımcıları ile irtibata geçerek 26 Ocak Pazar gününü belirlediler.

Bakmadan Geçme