• Haberler
  • Magazin
  • Bahar Dizisinin Yeni Sezonu Ne Zaman Başlıyor? 2. Sezon Tarihi Belli Oldu mu?

Bahar Dizisinin Yeni Sezonu Ne Zaman Başlıyor? 2. Sezon Tarihi Belli Oldu mu?

Bahar dizisinin yeni sezonu, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Show TV ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve başrolünde Demet Evgar'ın yer aldığı dizi, geçtiğimiz Mayıs ve Haziran aylarında sezon finaline giren yapımlar arasında yer aldı. Bahar, yirmi yıl önce tıp fakültesinden mezun olmasına rağmen doktorluk yerine ev hanımlığını tercih eden bir kadının hikayesini anlatıyor.

  • 628
Bahar Dizisinin Yeni Sezonu Ne Zaman Başlıyor? 2. Sezon Tarihi Belli Oldu mu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2. Sezon İçin Geri Sayım Başladı

Sevilen dizinin 2. sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Kadrosunda Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya ve Füsun Demirel gibi güçlü isimleri barındıran Bahar’ın yeni bölümleri, izleyiciler tarafından merakla takip ediliyor. Ancak dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağına dair resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Bahar dizisinin yeni sezon yayın tarihi belli olduğunda, güncel bilgilerle sizleri haberdar edeceğiz. Bahar, aranın ardından yepyeni bölümleriyle izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor, ancak sezonun başlangıç tarihiyle ilgili gelişmelerin takip edilmesi gerekiyor.
 

Bakmadan Geçme