'BAĞ BOZUMU' FİLMİ FETHİYE'DE ÇEKİLİYOR

Fethiye bir filme daha ev sahipliği yapıyor. Çekimleri ilçenin değişik bölgelerde devam eden Bağ Bozumu isimli filminin yönetmenliğini ve senaryosunu Berke Üzrek, yapımcılığını ise Fazıl Kazancı üstleniyor.

  • 20310
'BAĞ BOZUMU' FİLMİ FETHİYE'DE ÇEKİLİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’nin tarihi ve turistik bölgelerinden Kayaköy’de çekimleri yapılan filmin, yönetmenliğini başarılı oyuncu ve yönetmen Berke Üzrek yapıyor. Fantastik bir serüveni anlatan filmde birçok tanınmış oyuncu rol alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda; TurgayTanülkü, Levent Özdilek, Aliye Uzunatağan, Nalan Örgüt, Aykut Elmas, Caner Nalbantoğlu, Derya Ürkmez, Nurlana Haskan, Gamze Doğanoğlu, Cansu Tekoluk, Cihan Türk, Emre Eröz, Bahar Kızılaslan bulunuyor. Çekimlerin bir kısmının KayaköyAfkule Manastırı’nda yapıldığı öğrenildi. 

FİLMİN KONUSU 
Daha önce birbirini hiç tanımayan altı genç, tesadüf eseri çıktıkları yolculukta bir araya gelirler. Hikaye ilerledikçe bu yolculuğun pek tesadüf olmadığı ve bu gençlerin ortak özelliklerinin bulunduğu ortaya çıkar. Yolculuğun sonunda gerçekte var olup olmadığı tam olarak belli olmayan son derece mistik bir atmosfere sahip olan bir adaya ulaşırlar. Bu ilginç adanın halkı kendi inançları doğrultusunda dünyadan izole bir şekilde hayat sürmektedirler. Farklı inançlara ve ritüellere sahip olan bu adalılar her yıl Bağ Bozumunda özel olarak seçtikleri gençleri adaya davet etmektedirler. Hikâyemizdeki altı genç adanın gizemini keşfetmeye çalışırken, çok geçmeden bir tuzağa düşürüldüklerini fark ederler. Ancak bu adadan kurtulmak sandıklarından daha zor olacaktır. Bir yandan yaşam mücadelesi verirken öte yandan gerçekte kim olduklarını keşfedecekleri fantastik bir serüvenin içine düşeceklerdir.


 

Bakmadan Geçme