Babası adına kütüphane yaptırdı 

Fethiye Adliyesi'nde Yazı İşleri Müdürü olarak çalışan Ersin Kılınç, bu yıl Haziran ayında elim bir trafik kazası sonucu yaşamını yitiren babası Sabri Kılınç adına Gazi Ortaokulu'na bir kütüphane yaptırdı. Babasının eğitime önem verdiğini kaydeden Ersin Kılınç, bu kütüphaneyi öğrencilerin hizmetine sunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. 

  • 3950
Babası adına kütüphane yaptırdı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazi Ortaokulu bahçesinde yer alan Sabri Kılınç Kütüphanesi açılış törenine Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mesut Şengönül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Gazi Ortaokulu Müdürü Ali Koyuncu, Adliye personeli, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve merhum Sabri Kılınç’ın yakınları katıldı. Ersin Kılınç’ın öncülüğünde hazırlanan kütüphanede 2 bine yakın kitabın bulunduğu bildirildi. 

Açılış öncesinde konuşan Gazi Ortaokulu Müdürü Ali Koyuncu, “Okulumuz öğrencileri için merhum Sabri Kılınç amcamızın eşi ve evlatları tarafından bu kütüphane için çok teşekkür ediyoruz. İlçe Halk Kütüphanesine çok yakınız fakat öğrencilerimizin daha rahat kitaplara ulaşabilmesi ve okumasıiçin böyle bir şey gerekliydi” dedi. 

Kütüphaneyi okula kazandıran Fethiye Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Ersin Kılınç, “Bu açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Babam rahmetli Sabri Kılınç, eğitime çok önem verirdi. Biz de onun anısına bu kütüphaneyi okulumuza kazandırdığımız için çok mutluyuz” ifadelerini kullandı. 

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mesut Şengönül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve merhum Sabri Kılınç’ıneşi KezibanKılınç birlikte kestiler. Daha sonra açılış törenine katılanlar 2 bine yakın kitabın yer aldığı kütüphaneyi gezdiler. 


 

Babası adına kütüphane yaptırdı 
Babası adına kütüphane yaptırdı 
Babası adına kütüphane yaptırdı 
Babası adına kütüphane yaptırdı 
Babası adına kütüphane yaptırdı 

Bakmadan Geçme