AYKA OTO KLİNİK SON TEKNOLOJİYLE HİZMET VERİYOR

Fethiye'de her türlü aracın bakımlarını yapıldığı Ayka Oto Klinik, son sistem egzoz emisyon ölçümleri ve bilgisayarlı bakım hizmetleri ile dikkat çekiyor.

  • 4573
AYKA OTO KLİNİK SON TEKNOLOJİYLE HİZMET VERİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de her türlü aracın bakımlarını yapıldığı Ayka Oto Klinik, son sistem egzoz emisyon ölçümleri ve bilgisayarlı bakım hizmetleri ile dikkat çekiyor.

Fethiye’de profesyonel kadrosu ile hızlı ve garantili hizmet veren Ayka Oto Klinik’de kaporta, boya, mekanik, elektrik, elektronik her marka model aracın klima bakım ve gaz basım işleri yapılıyor. Ayrıca son sistem egzoz emisyon ölçümleri de yine Ayka Oto Klinik’te gerçekleştiriliyor.

İşyeri hakkında bilgiler veren Mevlüt Aytuğlu “Pazar günleri de dahil olmak üzere hizmetlerimize devam ediyoruz. Müşterilerimize son sistem egzoz-emisyon ölçüm hizmetleri veriyoruz. Yine bakımlarımız bilgisayar sistemleri ile gerçekleştiriliyor. Kaporta da yine son sistem olarak ve fırın boya kullanarak gerçekleştiriyoruz” dedi. Aytuğlu ayrıca yeni yılı kutlayarak  “Ülkemize hepimize hayır getirsin” ifadelerini kullandı. 

Egzoz Emisyon Ölçümleri hakkında bilgiler veren Uğur Karadon ise egzoz ölçümlerinin kapsamlarını attırdıklarını ifade etti. Karadon “Fethiyeli halkımıza elimizden gelen yardımı yapıyoruz. Egzoz konusunda daha iyi hizmet vereceğimiz kanaatindeyim. Tüm Fethiye halkımızı bekliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme