Ay, 'Taraftarlarımızın desteği ile kazandık'

Türkiye Basketbol Ligi'nde oynanan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor-1881 Düzce Belediyespor maçının ardından baş antrenörler ve oyuncular karşılaşmayı değerlendirdi.

  • 1631
Ay, 'Taraftarlarımızın desteği ile kazandık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Lokman Hekim Fethiye BelediyesporBaşantrenörü Alkım Ay taraftar desteği ile maçtan galip ayrıldıklarını belirterek, “Ligde herkes herkesi yenebilecek güçte. Her rakibimize saygı duyuyoruz. Salı günü Denizli’de zor bir maça çıkacağız. Ara vermeden çalışmalara başlayacağız” dedi. 
YENİ BİR TAKIMIZ
1881 Düzce Belediyespor oyuncusu Mert Ali Sert açıklamasında, “Daha yeni bir takımız. Geliştirmemiz gereken birçok yönümüz var. Bunun için çok çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Karşı takımı tebrik ediyoruz. Çünkü son dakikalarda kazanmayı bizden çok istediler” ifadelerini kullandı. 
MAĞLUBİYETİ HAK ETMEDİK
1881 Düzce BelediyesporBaşantrenörü Benan Özçelik, “Alınan bu mağlubiyette takımımda bir yanlış bulmuyorum. Maçın son bölümlerini de çok güzel oynadık. Genel bir hata ile maç elimizden gitti. Son 15-20 saniyeye kadar öndeydik. Oyuncuma basket faul çalınması gereken bir yerde hücum faul çalındı. 2 hızlı ataktan yediğimiz sayılarla kaybettik. Yeni bir takımız. Oyuncularım çok iyi oynadı. Takım olarak mağlubiyeti hak etmediğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu. 
ZOR MAÇLAR OYNADIK
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor oyuncusu Murat Erensoy, “Zor bir maç oldu. Zaman zaman düşüşler yaşadık. Daha sonra takım olarak toparlandık ve galip gelmesini bildik. Salı günü bir maçımız daha var buna odaklanmalıyız. Taraftarımız son ana kadar desteklerini sürdürdüler. Takım olarak bağlarımız çok güçlü. Zorlu maçlar oynadık. İnşallah kazanmaya devam ederiz” dedi.
SALI GÜNÜ ZOR BİR DEPLASMANIMIZ VAR
Lokman Hekim Fethiye BelediyesporBaşantrenörü Alkım Ay, “Hızlandırılmış haftanın içerisindeyiz. Geçen haftanın başından bu yana çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Düzce takımı bugün inanılmaz bir direnç gösterdi, bunu bekliyorduk. Taraftarımızın desteği ile biz de bu duruma karşılık verdik. Üçüncü periyotta tüm uyarılarıma rağmen bir düşüş oldu. Yoğun çalışıyoruz, çok yoğun bir antrenman tempomuz var. Basketbol performansı olarak her maç iyi oynayamazsınız, mücadele ve savunma direnci ile alakalı çok fazla uyarılarda bulunuyorum. Ligde herkes herkesi yenebilecek güçte. Her rakibimize saygı duyuyoruz. Salı günü Denizli’de zor bir maça çıkacağız. Ara vermeden çalışmalara başlayacağız. Taraftarımızın desteği olmasa maçı kazanmamız çok zordu. Bizim için ekstra itici güç oldular. Tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Denizli deplasmanının ardından Cumartesi günü yine burada taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Düzce takımına da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” diye konuştu. 

Ay, 'Taraftarlarımızın desteği ile kazandık'
Ay, 'Taraftarlarımızın desteği ile kazandık'
Ay, 'Taraftarlarımızın desteği ile kazandık'
Ay, 'Taraftarlarımızın desteği ile kazandık'

Bakmadan Geçme