Ay, 'Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum'

Türkiye Basketbol Ligi'nde, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor konuk ettiği Manisa Büyükşehir Belediyespor'u 72-63 mağlup ettiği maçın ardından baş antrenörler ve oyuncular maçla ilgili değerlendirmelerde bulundular.

  • 860
Ay, 'Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, “Muhteşem bir taraftarımız var. Bugün itici gücümüz oldu. Taraftarımızla gurur duyuyorum ve teşekkür ediyorum. Üçüncü periyodun sonu ve dördüncü periyot itibariyle antrenmanlardaki saha kurgusunu yaptığımız zaman istediğimiz sonucu aldık. Rakibimiz ve biz de iyi bir mücadele gösterdik” dedi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi oyuncusu Burak Can Dilmaç, “Rakip takımı tebrik ediyorum. İkinci yarı bizden daha agresif mücadele ettiler. Basit hatalar yapmasak sonlara doğru biz de maça ortak olabilirdik. Haftaya kazanabilmek adına çalışıp, puan kaybını telafi edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Ceyhun Cabadak, “Rakibimizi kutluyorum, hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Biz iyi mücadele etmemize rağmen hücum tarafında yanlış tercihler yaptık ve düşük bir yüzde ile oynadık. Bunun cezasını çektik ve kaybettik. Diğer maçlarında rakibimize başarılar diliyorum. Biz de en kısa sürede toparlanacağız. 3. periyodun sonunda kırıldı, 4. periyotta koptu” diye konuştu. 

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor oyuncusu Murat Erensoy, “Çok güzel bir galibiyet oldu. Bütün hafta bunun için çalıştık. Hocamızın direktiflerini yerine getirdik. Lige hafta ve maç olarak bakıyoruz” dedi. 

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, “Muhteşem bir taraftarımız var. Bugün itici gücümüz oldu. Taraftarımızla gurur duyuyorum ve teşekkür ediyorum. Hafta içi çalıştığımız noktalar oldu. Riskli bir savunma yaptıklarını düşüyorduk. Bununla ilgili saha yerleşimimiz istediğimiz gibi olmadı. Özellikle maçın başında… Üçüncü periyodun sonu ve dördüncü periyot itibariyle antrenmanlardaki saha kurgusunu yaptığımız zaman istediğimiz sonucu aldık. Rakibimiz ve biz de iyi bir mücadele gösterdik. Önümüzdeki hafta zorlu Samsunspor deplasmanına gideceğiz. İki üst seviye yabancı aldılar ve toparlanma sürecine girdiler. Önümüzdeki hafta için çalışmalarımıza başlayacağız” şeklinde konuştu.

Ay, 'Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum'
Ay, 'Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum'
Ay, 'Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum'
Ay, 'Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum'

Bakmadan Geçme