Ay, 'Sıkıntılı Süreci Atlattık'

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, Türkiye Basketbol Liginin 18. haftasında Konyaspor'un 88-77 mağlup olduğu maçın ardından karşılaşmayı değerlendirdi.

  • 1088
Ay, 'Sıkıntılı Süreci Atlattık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'un karşılaştığı Konyaspor, Fethiye'nin devlerini geçemeyerek mağlup oldu. Bu önemli karşılaşma sonrası Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, açıklamada bulundu.
Ay:“Ekip olarak birlikte oynadığımız zaman iyi iş çıkartıyoruz. Petkim mağlubiyetinden sonra yaşadığımız sıkıntılı süreci atlattık ve toparlandık. Mental olarak geri gelmemiz çok önemliydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu galibiyet büyük moral oldu. Tüm takım inanılmaz bir oyun ortaya koydu. Konyaspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Biz maç maç bakmaya devam edeceğiz. Bu ligde her takım maç kazanabiliyor. Bu hafta diğer maçlarda da ilginç sonuçlar alındı. Lig lideri Petkim lig sonuncusu Ankara Anadolu'yu sadece 1 sayıyla yenebildi. Dolayısıyla, her maçımız ve rakibimiz çok değerli, çok önemli. Konya maçındaki gibi beraber oynadığımız zaman yenemeyeceğimiz takım yok. Umarım sezon sonunda da hedefimize ulaşırız. Taraftarımıza yine ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Bizi yine yalnız bırakmadılar. Haftaiçindeki antrenman ziyaretleri, sosyal medyadan mesajları bize güç veriyor. Bu hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Balıkesir Büyükşehir deplasmanından da iyi bir sonuçla Fethiye'ye dönmeyi ümit ediyoruz” dedi.
 

Bakmadan Geçme