Ay, 'Önemli bir rakiple oynadık'

Türkiye Basketbol Ligi 20. haftasında oynanan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor-Final Gençlik maçının ardından oyuncular ve başantrenörler karşılaşmayı değerlendirdi.

  • 1591

Temsilcimiz salondan 86-78 önde ayrılırken; Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay açıklamasında, “Maça istediğimiz gibi başladık ve farkı da yakaladık. Çok önemli bir rakiple oynadık. Son periyotta da tüm oyuncularımızın katkısı ile maçı kazandık” dedi. 

KAYBETTİĞİMİZ İÇİN ÜZGÜNÜZ
Final Gençlik oyuncusu Serhat Uğur maç sonlarında yaptıkları kötü tercihlerden dolayı maçı kaybettiklerini söyledi. Serhat Uğur, “Zor bir maç oldu. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor özellikle kendi evinde iyi oynayan bir ekip. Onların baskısı karşısında maça çok kötü başladık. Ama devrenin sonlarına doğru kontrolü elimize aldık. Üçüncü periyotta kendi oyunumuzu oynayıp, öne geçmeyi de başardık. Taraftar desteği ile maç onların tarafına döndü. Maç sonlarında yaptığımız kötü tercihlerden dolayı kaybettik. Kazanmak için gelmiştik, kaybettiğimiz için üzgünüz. Bundan sonraki maçlarda alabildiğimiz kadar galibiyet alıp, sezonu bitirmeye çalışacağız. Galibiyetinden dolayı Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’u tebrik ediyorum” diye konuştu. 

FETHİYE BULUNDUĞU YERİ HAK EDİYOR 
Final Gençlik Başantrenörü Levent Erdoğan açıklamasında, “Kötü oynadığımız bir karşılaşmaydı. Geri de geldik ama Fethiye çok iyi organizasyon yapmış. Zaten kadro olarak da çok iyiler. Bulunduğu yeri hak ediyor. Seyircisi ile bütünleşmiş. Maç güzel bir atmosferde oynandı. Deplasmanda kötü oynayınca kazanma şansınız yok.Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’u tebrik ediyoruz. Bundan sonraki maçlarımıza bakacağız” şeklinde ifadeler kullandı. 

TAKIM OLARAK ÇOK KUVVETLİYİZ
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor oyuncusu Ozan Dilik, “Maça farklı başladık ama karşı takımı da tebrik etmek lazım, geri dönüş yaptılar. Takım olarak çok kuvvetliyiz, bir arada olduğumuz zaman iyi oynuyoruz. Bunu bugün de gösterdik. Öne geçtik, bir ara geriye de düştük. Buna rağmen kazanmayı bildik. Önümüzdeki hafta da önemli bir maç oynayacağız. Taraftarımız müthişti. İnan sahada 6 kişi oynuyoruz. Son dakikalarda tezahüratlardan rakip takımın rahatsız olduğunu hissettik. Bu yüzlerinden belli oluyordu” dedi. 

YÜREĞİ İLE OYNAYAN BİR TAKIMIZ
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, “Maça istediğimiz gibi başladık ve farkı da yakaladık. Maalesef biraz yorgunluk ve biraz rehavet… Özellikle de yorgunluktan. Perşembe gününe kadar bugün süre alan 4 arkadaşımız eksikti. İki yabancımız Salı ve Çarşamba günleri antrenmana çıkamadı. Reha Öz de aynı şekilde.Bu ritmimizi biraz düşürdü. Antrenman ritmiyle ayakta kalabilen bir takımız. Bu bozulduğu zaman biraz düzensiz oyuna dönüyoruz. İkinci yarıda gösterdikleri performanstan dolayı Türk oyuncularıma teşekkür ediyorum. Üçüncü periyotta Türk ağırlıklı oynadık. Son periyotta da tüm oyuncularımızın katkısı ile maçı kazandık. Çok önemli bir rakiple oynadık. 12 galibiyetleri var ve hemen arkamızdalar. Tecrübeliler ve çok iyi bir yabancı kısası var. Yüreği ile oynayan bir takımız. Muhteşem taraftarımızın desteği ile sırtımız yere gelmiyor. Onlara da destekleri için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 
 

Ay, 'Önemli bir rakiple oynadık'
Ay, 'Önemli bir rakiple oynadık'
Ay, 'Önemli bir rakiple oynadık'
Ay, 'Önemli bir rakiple oynadık'
Ay, 'Önemli bir rakiple oynadık'

Bakmadan Geçme