Ay, 'Küçük detaylar kazananı belirledi'

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ağırladığı Akhisar Belediyespor'u yenerek liderliğini sürdürdü. Maç sonunda oyuncular, teknik heyet ve yönetim sevincini Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile paylaştı. Oyuncular ve başantrenörler karşılaşma hakkında değerlendirmelerde bulundular.

  • 1042
Ay, 'Küçük detaylar kazananı belirledi'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KÖTÜ OYNAMADIK
Akhisar Belediyespor’lu oyuncu Can Özcan açıklamasında, “Kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Ama biraz daha iyi oynamamız lazımdı. Fethiye’nin zor bir deplasman olacağını biliyorduk. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet olduğunu düşünüyorum. Şimdi toparlanıp, önümüzdeki maça bakacağız” dedi. 

OYUNU KONTROL EDEMEDİK
Akhisar BelediyesporBaşantrenörü Özhan Çıvgın, “Çok söyleyecek bir şey yok. Son 4 dakika 5 sayı öndeyiz. Oradan oyunu kontrol etmesini beceremedik. Maçı kaybettik” ifadelerini kullandı. 

İYİ SAVUNMA YAPTIK
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’lu oyuncu Utku Yücedağ, “Güzel bir galibiyet oldu. Ligin favori ekiplerinden Akhisar Belediyespor’u kendi evimizde yenmek bizim için çok iyi oldu. Liderliğimizi devam ettirdik. Bu maçta iyi savunma yaptık.Önümüzdeki hafta Yalova maçını da kazanarak ilk yarıyı lider bitirmek istiyoruz. Bize destek veren taraftarımıza teşekkür ederim” diye konuştu. 

TAKTİK SAVAŞI OLDU
Lokman Hekim Fethiye BelediyesporBaşantrenörü Alkım Ay, “İstatiksel olarak birbirine yakın iki takımın mücadelesi oldu. Sezon başından beri oynadığımız maçlarda bazı özelliklerde onlar yüzde 1 öndeyse, başka bir özellikte biz yüzde 1 öndeyiz. Bu anlamda uzun zamandır yaşamadığımız bir taktik savaşı oldu. Burada ufak detaylar kazanan ve kaybedeni belli etti. Bizim en büyük avantajımız muhteşem taraftarımız. Yer yer düşüşlerimiz olsa da üçüncü periyotta muazzam bir savunma yaptık. Taraftarımıza ve oyuncularıma teşekkür ediyorum, rakibimizi kutluyorum. Güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. İlk yarının son maçını yine evimizde Yalova ile oynayacağız. Bu maçı da kazanarak, devreyi avantajlı bitirmeyi hedefliyoruz” dedi. 


 

Ay, 'Küçük detaylar kazananı belirledi'
Ay, 'Küçük detaylar kazananı belirledi'
Ay, 'Küçük detaylar kazananı belirledi'

Bakmadan Geçme