Ay, 'İnancımızla kazanıyoruz'

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ilk yarının son maçında Semt 77 Yalovaspor'u 83-80 mağlup etti. Maç sonunda başantrenörler ve oyuncular karşılaşmayı değerlendirdi.

  • 1142
Ay, 'İnancımızla kazanıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Lokman Hekim Fethiye BelediyesporBaşantrenörü Alkım Ay, “Bizim en büyük gücümüz inancımız. İnancımızla kazanıyoruz. İlk yarıyı lider tamamladık. İlk başta şans dediler, daha sonra yabancılarımız iyi dediler. Ama biz bunun şans olmadığını, herkesin katkısı olduğunu bir kez daha gösterdik” dedi. 
RİBAUNTLARDA EKSİK KALDIK 
Semt 77 Yalovaspor’lu oyuncu İlker Tunalı yaptığı açıklamada, “Bütün hafta bu maça konsantre olduk ve iyi hazırlandık. Samsun galibiyetinin ardından ilk yarıyı kazanarak kapatmak istiyorduk. Güzel bir mücadele ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Ribauntlarda konsantrasyon eksikliği yaşadık. Son 1,5 dakikaya kadar maçı önde götürdük. Ribauntlarda eksikliğimiz bize maçı kaybettirdi. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’u tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. 
HAKEMLER HATASIZ YÖNETTİ 
Semt 77 YalovasporBaşantrenörü Murat Yolcu, “Hakemlerimiz maçı hatasız yönetti. Bu benim dördüncü deplasmanım. Hep 1-2 sayı ile kaybediyorum. Atmosfer çok güzel, ilçe kenetlenmiş. Basketbolun bunlara çok ihtiyacı var. Yabancımız yok, iyi bir yabancı arıyoruz. Oyuncularıma, oyun planına sadık kaldıkları için çok teşekkür ediyorum. Burada halkın kenetlendiğini gördük, coşkulu taraftar ve dans gösterileri… İnşallah aynısı biz de Yalova’da yapacağız” diye konuştu. 
HEYECANLI BİR MAÇ OLDU 
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’lu oyuncu Murat Erensoy, “Heyecanlı bir maç oldu. Rakip takım da elinden geleni yaptı. Taraftarımızın desteği ile son dakikalarda maçı çevirdik ve kazandık. İlk yarıyı lider tamamladık. Şimdi kısa bir tatil yapıp, ikinci yarıda da galibiyetlerin devamını getireceğiz” dedi. 
HERKESİN KATKISI VAR 
Lokman Hekim Fethiye BelediyesporBaşantrenörü Alkım Ay, “Maçtan önce uyarılarımıza rağmen arkadaşlar erken tatile çıkmışlar. Başantrenör olarak sevmediğim şey sezon içindeki tatiller fakat sezon başından bu yana çok yoruldular. İster istemez konsantre kaybı oluyor. Maç içinde rakibimiz yüzdeli üçlük isabeti sağladı. Karşılaşmayı da yüzde 51 ile bitirdiler. Son periyotta yüzdelerinin düşmesi bizim hamle yapmamızı sağladı. Üçlük yememek için 4 uzun bir gard ile değişken bir savunma yaptık. Bu da gidişatı etkiledi. Bizim en büyük gücümüz inancımız. İnancımızla kazanıyoruz. İlk yarı sona erdi. İlk başta şans dediler, daha sonra yabancılarımız iyi dediler. Ama biz bunun şans olmadığını, herkesin katkısı olduğunu bir kez daha gösterdik. İkinci yarıyı da taraftarımızın desteğiyle en iyi şekilde sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. 


 

Ay, 'İnancımızla kazanıyoruz'
Ay, 'İnancımızla kazanıyoruz'
Ay, 'İnancımızla kazanıyoruz'
Ay, 'İnancımızla kazanıyoruz'
Ay, 'İnancımızla kazanıyoruz'

Bakmadan Geçme