Ay, 'Hatalarımızı düzelteceğiz'

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, kayıpsız geldiği dördüncü haftada yine ilk 3 haftayı kayıpsız geçen Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'a 94-91 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından oyuncular ve baş antrenörler karşılaşmayı değerlendirdi.

  • 1085
Ay, 'Hatalarımızı düzelteceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Lokman Hekim Fethiye BelediyesporBaşantrenörü Alkım Ay, “Çok git-gelleri olan bir maçtı. Biz mod olarak bu hafta biraz düşüktük. Savunmayla ilgili sıkıntılar yaşadık. Takım savunmasına yönelik biraz daha çalışmamız gerekiyor. Bizim düzeltmemiz gereken bazı şeyler var. Bunlar üzerine çalışacağız” dedi. 
KIRAN KIRANA BİR MAÇ OLDU 
Maçın ardından karşılaşmayı değerlendiren Balıkesir Büyükşehir Belediyespor oyuncusu Mertcan Solkol, “Öncelikle Fethiye takımını da tebrik ediyorum. Çok güzel, kıran kırana bir maç oldu. Sonunda kazanmasını bildik. İlk 3 haftadaki önemli maçlarını kazarak 4. haftaya geldiler. Biz de 3 maçımızı kazandık ve bütün hafta boyunca iyi bir şekilde hazırlandık. Hatalarımıza rağmen, benim de yapmış olduğum bir hata var… Kazandığımız için mutluyum” dedi. 

ÖNEMLİ YOL ALDIK
Bu galibiyetin toplu takım olma yolunda önemli bir aşama sağladığını belirten Balıkesir Büyükşehir BelediyesporBaşantrenörü Mustafa Mavili, “Bizim için dördüncü hafta ve dördüncü galibiyet. İstatistik kağıdı burada, maç istatistiklerine bakarsanız kaybetmemiz lazım. Faul atışları ve hücum ribaundları vesaire… Ama şöyle bir gerçek var biz bugün toplu takım olma yolunda bir kademe değil, iki kademe yol aldık. Beni mutlu eden bu. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’u gerçekten kutluyorum. İyi mücadele ettiler. Ligin daha başı, galibiyet galibiyettir. Rakibe bakmıyoruz, rakibe göre hazırlanmıyoruz. Bir kurgumuz var ona göre hazırlanıyoruz. Başta oyuncularıma ve onları hazırlayan oyuncularıma teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta Anadolu Basket maçı var. Dediğim gibi bu ligde her maç zor. Normalde bu maçın hazırlıklarına Pazartesi günü başlayacaktık ama bir gün daha izni hak ettiler. Salı günü antrenmanlara başlayacağız” ifadelerini kullandı. 

BASİT ATIŞLAR KAÇIRDIK
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor oyuncusu Utku Yücedağ, “Maçı iyi topladık. Son dakikalarını iyi oynadık. Erick Neal’ın attığı basketlerle maçı uzatmaya taşıdık. Uzatmada basit atışları kaçırdık ve kaybettik. Mağlubiyetten dolayı mutsuzuz, liderliği almak istiyorduk ama olmadı. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Evimizde oynadığımız ikinci maçta da doldu. Çok güzel bir atmosfer oldu fakat biz onları tamamlayamadık. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Hakem yönetiminde bir sıkıntı görmedim. Bence objektiftiler ve her iki takıma eşit çaldıklarını düşünüyorum. Hakemler maçı gayet iyi yönetti” diye konuştu. 

YOLUMUZ ÇOK UZUN 
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, “Çok git-gelleri olan bir maçtı. Biz mod olarak bu hafta biraz düşüktük.Savunmayla ilgili sıkıntılar yaşadık. Takım savunmasına yönelik biraz daha çalışmamız gerekiyor. Balıkesir ekibi atletik oyunculardan kurulu, iyi bir takım. Genç oyuncuları çok yetenekli. Uzatma bölümünde onlar kazandı. Bizim düzeltmemiz gereken bazı şeyler var. Bunlar üzerine çalışacağız. Kazanmayı çok istiyorduk olmadı. Karşı takımı tebrik ediyorum, iyi bir galibiyet aldılar. Önümüzdeki maçlara bakacağız, yolumuz çok uzun. Sezona iyi başladık, kaybedilen bir şey yok. Her hafta hatalarımızı izleyerek, takımımızı bir üst seviyeye çıkarmaya çalışacağız. Önümüzdeki hafta zorlu bir deplasmanımız var. Federasyon Kupası şampiyonu Final Gençlik ile Bursa’da karşılaşacağız. En iyi şekilde hazırlanacağız” şeklinde konuştu. 

YERİNİ DOLDURMAYA ÇALIŞACAĞIZ 
Hakem yönetimi ve ailevi nedenlerden dolayı ülkesine dönmek zorunda kalan takımın önemli oyuncularından Nick Ward hakkında da görüşlerini aktaran Ay, “Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum. Kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum. Benim için öncelik kendi takımım. Yarından itibaren takımımızın yaptığı hataları tespit edeceğim. Hiçbir oyuncumuzu kaybetmek istemeyiz ama ailevi nedenlerden dolayı maalesef aramızdan ayrılacak ve ülkesine dönecek. Üzücü bir durum ama yapacak bir şey yok. Maddi imkanlarımız doğrultusunda, çok fazla da bir maddi imkanımız yok. Zor şartlar altında kurulmuş bir takım. Geçen seneden kalan bir borç var. Bu borcu ödemeye çalışan bir belediye ve yönetim var. Elimizdeki olanaklar dahilinde yerini doldurmaya çalışacağız” dedi. 

Ay, 'Hatalarımızı düzelteceğiz'
Ay, 'Hatalarımızı düzelteceğiz'
Ay, 'Hatalarımızı düzelteceğiz'
Ay, 'Hatalarımızı düzelteceğiz'

Bakmadan Geçme