Ay, 'Bu galibiyet moral oldu'

Türkiye Basketbol Ligi 18. haftasında oynanan karşılaşmada, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, evinde ağırladığı Konyaspor'u 88-77 mağlup etti. Maçın ardından başantrenörler ve oyuncular karşılaşmayı değerlendirdi.

  • 1192

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, “Birlikte ve beraber oynadığımız zaman iyi bir takımız. Çarşamba gününe kadar olan sıkıntılı süreci atlattık ve toparlandık. Geri gelmemiz çok önemliydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu galibiyet moral oldu” dedi. 
İSTEDİĞİMİZ SONUÇLARI ALAMIYORUZ
Konyaspor Başantrenörü Ozan Bulkaz yaptığı açıklamada, “Kötü oynadık. Mücadele bölümünde rakibimiz bizden daha iyiydi. Basketbol derinliği, oyuncu kalitesi ve çalışmamızın karşılığı bu olmamalı. Maalesef bir türlü istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Basit hatalar ve fiziksel mücadele ile ilgili sıkıntılarımız oldu. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’u tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. 
FETHİYE KOLAY BİR DEPLASMAN DEĞİL
Konyaspor oyuncusu İbrahim Yıldırım, “İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık. İyi mücadele ettik rakibimizi de mücadelesinden dolayı tebrik ederim. Sonuçta bizim için kolay bir deplasman değildi. Maçın dönüm noktalarında hatalarımız oldu” diye konuştu. 
FETHİYE’DE MAÇ KAYBETMEYECEĞİZ
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor oyuncusu Sezgin Eriş açıklamasında, “Zor bir maçtı. Bütün hafta çalışmalarımızı galibiyet üzerine yaptık. Geçen hafta Petkimspor’a karşı sert bir maç oynadık. Liderlik maçıydı. Fakat sorun yok. Biz iyi bir takımız. Her hafta bunu rakiplerimize gösteriyoruz. Konyaspor’u mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Gayet iyi oynadılar. Onların da kendi hedefleri var. Ama biz Fethiye’de kolay kolay maç kaybetmeyeceğiz. Oyuna giren herkes katkı yaptı. Hep birlikte hareket ediyoruz. Taraftarlarımız bu güzel günde salona gelip, bizi desteklediler. Aile ortamında büyük bir basketbol keyfi yaşattılar. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 
HER MAÇIMIZ ÇOK DEĞERLİ 
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, “Geçen hafta Petkimspor karşısında istemediğimiz bir mağlubiyet almıştık. Fakat biz bir ve beraber oynadığımız zaman iyi bir takımız. Çarşamba gününe kadar olan sıkıntılı süreci atlattık ve toparlandık. Geri gelmemiz çok önemliydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İnanılmaz bir oyun ortaya koydular. Konyaspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Biz maç maç bakmaya devam edeceğiz. Her takım maç kazanabiliyor. Bu hafta diğer maçlarda da ilginç sonuçlar alındı. Her maçımız ve rakibimiz çok değerli. Bu maçı kazanmak moral oldu. Beraber oynadığımız zaman yenemeyeceğimiz takım yok. Umarım sezon sonunda da hedefimize ulaşırız. Taraftarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bizi yine yalnız bırakmadılar. Maç öncesinde hem antrenman ziyaretleri hem de sosyal medyadan mesajları bize güç verdi” şeklinde konuştu. 

Ay, 'Bu galibiyet moral oldu'
Ay, 'Bu galibiyet moral oldu'
Ay, 'Bu galibiyet moral oldu'
Ay, 'Bu galibiyet moral oldu'
Ay, 'Bu galibiyet moral oldu'
Yorumlar 1
Güler alpman 09 Şubat 2020 13:36

Takımımızın sonuna kadar arkasındayız

Bakmadan Geçme