Ay, 'Bizim için önemli bir maçtı'

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden lider Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'un, son sırada bulunan Anadolu Basket ekibini 99-91 mağlup ettiği maçın ardından oyuncular ve başantrenörler maçı değerlendirdi.

  • 1144

Lokman Hekim FethiyesporBaşantrenörü Alkım Ay, “İkinci yarının ilk maçı, ilk maçlar her zaman zordur. Nasıl başlarsanız öyle gider, bizim için önemli bir maçtı. Sezon başından beri söylediğim gibi maç maç bakıyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu. 
KIRILMA ANLARINDA TOPARLAYAMADIK
Anadolu Basket oyuncusu Nezih Özbakır yaptığı açıklamada, “Maça istediğimiz gibi başlayamadık. Savunmada bazı zaaflarımız oldu. Bütün hafta iyi çalıştık ve rakibimizi analiz ettik. Fakat kırılma anlarında toparlayamadık.99 sayı yiyerek maç kazanmamız mümkün değil. Biraz daha savunma yaparak, daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Takım arkadaşlarıma güveniyorum. Her geçen gün daha iyi basket oynuyoruz” dedi. 
SAVUNMA YAPMAMIZ LAZIM
Takım olarak savunma yapmaları gerektiğini belirten Anadolu Basket Başantrenörü Timuçin Meriç, “Elazığ’daki depremden dolayı zaten herkesin kafası biraz karışıktı. Ben orada ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.Takımımızda bir ivme var ama bir oyuncuya 17 asist yaptırırsanız maç kazanmazsınız. Öncelikle savunma yapmamız lazım. 99 sayı yedik. Elbette düzelteceğimiz şeyler var… Kısa sürede alt sıradan kurtulacağımıza inanıyorum. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’u da galibiyetinden dolayı kutluyorum” ifadelerini kullandı. 
HER OYUNCU KATKI VEREBİLİYOR 
Lokman Hekim Fethiyespor oyuncusu Ahmet Erdoğan, “Skorlu bir maç oldu. Sonlara doğru basit hatalar yaptık ama aynı zamanda son bölümlerde tecrübeli oyuncularımızla kazandık.Sezgin Eriş’in son dakikalarda attığı üçlük çok önemliydi. Her oyuncunun katkı verebileceği bir takımız. Hedefimiz bu saatten sonra Süper Lig…2 yeni transferimiz var. Taraftarımız burada muhteşem bir baskı yaratıyor. Burada maç kaybetmemiz çok zor. Bizim için büyük bir etken. Bu yolun sonunda hedefe birlikte ulaşacağız” diye konuştu. 
KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇTI 
Lokman Hekim FethiyesporBaşantrenörü Alkım Ay, “İkinci yarının ilk maçı, ilk maçlar her zaman zordur. Nasıl başlarsanız öyle gider, bizim için önemli bir maçtı. Sezon başından beri söylediğim gibimaç maç bakıyoruz. Güzel bir maç oldu. Harika taraftarımızın önünde kazandığımız için mutluyuz. Rakibimize bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Taraftarımıza bizi yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum. Oyuncularımı da kutluyorum. Zorlu bir fikstürümüz var. Bu yüzden kazanmamız gereken bir maçtı. İstediğimiz 2 takviyeyi yaptığımızı düşünüyoruz. Çok düzgün karakterli arkadaşlar. Sanki aylardır bizimle birlikte gibiler… Performanslar gelip geçicidir, bir gün iyi bir gün kötü olabilir. Bizim için önemli olan karakter ve duruş. Transferlerden başantrenör olarak çok memnunum ve yönetimimize çok teşekkür ediyorum.Haftalar geçtikçe birbirimize daha iyi uyum sağlayacağız” dedi. 


 

Ay, 'Bizim için önemli bir maçtı'
Ay, 'Bizim için önemli bir maçtı'
Ay, 'Bizim için önemli bir maçtı'
Ay, 'Bizim için önemli bir maçtı'
Ay, 'Bizim için önemli bir maçtı'
Ay, 'Bizim için önemli bir maçtı'
Ay, 'Bizim için önemli bir maçtı'

Bakmadan Geçme