Avrupa İkincisi Oldu

11-15 Aralık 2019 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Uluslararası Antalya Açık Avrupa Muaythai Federasyonu Kupası'nda ülkemizi ve Fethiye'yi temsil eden Güçhan Taha Akdağ, turnuvayı ikincilikle tamamladı.

  • 3383
Avrupa İkincisi Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

16 ülkeden 980 sporcunun yer aldığı organizasyonda; Vali Recai Güreli Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi ve Doğan Budokan Spor Kulübü sporcusu Güçhan Taha Akdağ, Minik Erkekler kategorisinde Avrupa ikincisi oldu. Bu başarısını okul yöneticileri, öğretmenleri ve ailesi ile paylaşan başarılı sporcu; ülkemizi ve Fethiye’yi en iyi şekilde temsil ettiği için mutlu olduğunu dile getirdi. 

Başarılı sporcu Güçhan Taha Akdağ, “Spora 5 yaşında başladım. 6 yıldır devam ediyorum. Önemli birinciliklerim oldu, kaybettiğim zamanlar da oldu. Ama her yenilgimden bir tecrübe edindim. Hocama, öğretmenlerime, aileme ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde ifadeler kullandı. 

Milli Takım Antrenörü Süleyman Doğan, “Güçhan spora 2 yaşında başladı. Uyumlu bir sporcuydu. Katıldığı ilk önemli organizasyonların birisinde Avrupa ikincisi oldu. Okul müdürümüz ve öğretmenlerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah daha iyi dereceler bekliyoruz” dedi. 

Vali Recai Güreli Ortaokulu Müdürü Ercan Tuna, “Öğrencimizin uluslararası bu turnuvada başarılı olması hepimizi duygulandırdı. Bayrağımızı göndere çektirdi ve sırtında taşıdı. Bakanlığımızın yeni politikası gereği bizler okulda sadece öğretim değil, sosyal anlamda da onları yetiştiriyoruz” diye konuştu. 

Avrupa İkincisi Oldu
Avrupa İkincisi Oldu
Avrupa İkincisi Oldu

Bakmadan Geçme