Av. Gülen Bütüner: ''Gün Muğlaspor'umuzu destekleme günüdür''

Geçtiğimiz dönem Muğlaspor yönetiminde Asbaşkan olarak görev alan Avukat Gülen Bütüner, düzenlediği basın toplantısında yeşil-beyazlı ekibin yeni oluşan yönetiminde yer almasa da desteğinin daima artarak devam edeceğini vurguladı.

  • 920
Av. Gülen Bütüner: ''Gün Muğlaspor'umuzu destekleme günüdür''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bütüner açıklamasında geçtiğimiz dönem yönetim olarak söz verdikleri gibi takıma Play-off oynatmayı başardıklarını belirterek, bu sezon Muğlaspor camiasının pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçtiğini ve bu dönemde hep birlikte hareket ederek takımın desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Muğlaspor'un bu sezona futbol anlamında da iyi başlamadığına değinen Bütüner, son iki haftada yakalanan çıkışla yüzlerinin gülmeye başladığını belirtti. 

Av. Gülen Bütüner açıklamasının devamında ise ''İnşallah en son alınan Türkiye Kupası'ndaki Yılport Samsunspor galibiyeti ligimize de en kısa sürede yansır. Umarım puan ya da puanlar toplayarak korkulan noktadan en kısa sürede uzaklaşırız. Başta yönetime, teknik direktörümüz Egemen Urhan'a, teknik heyete ve futbolcu kardeşlerimize olan güvenimiz tamdır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün Muğlaspor'umuzu destekleme günüdür'' ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme