Atatürk'ün sevdiği şarkılar seslendirilecek

Fethiye Güzel Sanatlar Kültür Derneği, Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 8. yıl dönümü dolayısıyla her yıl olduğu gibi Ata'ya saygı konseri düzenleyecek. 10 Kasım Pazar günü saat 20.00'deki etkinlik Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

  • 1503
Atatürk'ün sevdiği şarkılar seslendirilecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şef Ali Tunç yönetiminde hazırlıklarını son aşamaya getiren Fethiye Güzel Sanatlar Kültür Derneği Korosu, Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirecek. Türküler ve zeybeklerin yer aldığı konser programı hakkında açıklama yapan Dernek Başkanı Hasan Kalkan, “Yüce Atatürk’ü kaybedişimizin 81. yılında her sene olduğu gibi O’nun anısına saygı konserimiz olacak. 10 Kasım Pazar günü saat 20.00’deki etkinlik Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde… Bu programımızda Atatürk’ün sevdiği türküleri ve zeybekleri seslendireceğiz” dedi. 

Açıklamasını sürdüren Kalkan, “Derneğimiz her sene olduğu gibi bu sene de Türk Halk Müziği çalışmalarına devam ediyor. Kış ve bahar konserleri programımızı halkımızla paylaşacağız. Derneğimiz her sanatseverin evidir. Birlikteliğimizi paylaşmak isteyen herkese kapımız açıktır” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme