Atatürk'ün anısına helva dağıtıldı

Türk Ulusunun kurtarıcısı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 82. yıldönümünde Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından Salı Pazarı'nda vatandaşlara helva ikramında bulunuldu.

  • 1184
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Atatürk'ün anısına helva dağıtıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Helva ikramı öncesinde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimiz için dua okundu. Helva ikramına Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, CHP Fethiye İlçe Yönetimi, kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı. 

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir yaptığı açıklamada, “Atatürk’ümüzü özlemle anıyoruz. Bizler, Atatürk’ün askerleriyiz… Yolumuza, Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda çıktık. Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Örgütü olarak böyle bir etkinliğe imza atmak istedik. Salı Pazarı’nda dualar okundu ve helva dağıtımı yaptık. Türkiye’de bu etkinliği yapan ilk ilçe örgütüyüz. Her etkinliğimizde olduğu gibi yine yoğun bir katılım oldu. Sürekli halkın içinde olmaya devam edeceğiz” dedi. 

 İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban açıklamasında, “10 Kasım, Cumhuriyetimizin banisi Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. yıldönümü… Bugün dualarımız ve tebriklerimiz Mustafa Kemal Atatürk için. Kurtarıcı ve kurucu iradenin o zor günlerin bize bırakmış oldukları ilke ve devrimler, bize bir emanettir. O gün kazanılan zaferin anlamını bugün daha iyi anlıyoruz. Bizim hedefimiz, Atatürk’ün ilkeleri ışığında daha huzurlu bir hayat ortamı sağlamak. Millet İttifakımızın ortağı CHP’nin Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen helva dağıtımı ve mevlit programına katıldık. Atamızı özlem, rahmet ve minnetle anıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Atatürk'ün anısına helva dağıtıldı
Atatürk'ün anısına helva dağıtıldı
Atatürk'ün anısına helva dağıtıldı
Atatürk'ün anısına helva dağıtıldı

Bakmadan Geçme