ATATÜRK İMZASI DÖVMESİ İÇİN SIRAYA GİRDİLER

Fethiye'nin yanı sıra ülke genelinde tanınan dövme sanatçısı Ahmet İlker Kaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Zafer Bayramı'na özel Atatürk imzası dövmesini bedava yapan Kaya, sadece TEMA Vakfı yararına 20 TL bağış aldı. Gün boyu süren kampanyaya yoğun katılım oldu.

  • 3903
ATATÜRK İMZASI DÖVMESİ İÇİN SIRAYA GİRDİLER
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çalış’ta bulunan Kaya Tattoo Dövme Stüdyosu Sahibi Ahmet İlker Kaya, kendi alanında yurtiçinde ve yurtdışında birçok ilke imza attı… Bu kez 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda, düzenlediği kampanya kapsamında Mustafa Kemal Atatürk’ün imzası dövmesini ücretsiz olarak yaptı. Sabah saatlerinde dövme yapmaya başlayan usta sanatçı, gece geç saatlere kadar her yaştan vatandaşa dövme yaptı. Son dönemlerde yanan ormanların ağaçlandırılması adına TEMA Vakfı yararına 20 TL bağış kabul eden Kaya, organizasyona destek sağlayan herkese teşekkürlerini sundu.

 

Kampanyaya katılıp, dövme yaptıranlar, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nda hem Atatürk dövmesi yaptırdık hem de yanan ormanlarımız için fidan bağışında bulunduk. Bu anlamlı organizasyonu düzenleyen Kaya Tattoo Dövme Stüdyosu Sahibi Ahmet İlker Kaya’ya teşekkür ediyoruz” dediler.

 

Oğlunun isteği üzerine ilk defa bu kampanya kapsamında dövme yaptıran Nesrin Turaman, “Bu kampanyaya katıldığım için mutluluk duyuyorum. Bu benim ilk dövmem. Dövme yaptırdığı için çocuklara kızarken, küçük oğlum beni ikna etti. Yanan her ormanda nefesimiz gidiyor. Ormanlarımız yanmasın… Ben her orman yangınlarında paylaşımlar yapıyorum. Yanan alanların ağaçlandırılmasına küçük bir katkım olursa ne mutlu bana” ifadelerini kullandı.

 

Kaya Tattoo Dövme Stüdyosu Sahibi Ahmet İlker Kaya, “Tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum. Bu kampanyanın fikir sahibi Muğla’dan meslektaşım Ateş Tor, ismini söylemekten gurur duyuyorum. Kendisi böyle bir etkinlik başlattı. Biliyorsunuz bu yıl çevremizde çok fazla orman yangını oldu. 20 yıldır bu memlekette yaşayan birisi olarak, kendimi biraz vefalı ve sorumlu hissettim. Naçizane nasıl bunun bir parçası olabiliriz… Fidan fiyatlarının limitlerini öğrendik.Katılımcılardan 20 TL bağış alalım, yanan alanlar için 2 fidan dikilsin; öte yandan Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün imzası dövmesini ücretsiz yapalım. Hem Fethiye’de yaşayanlar hem de misafirlerimiz konuya çok güzel yaklaştılar. Sabah 08.30’da dövme yapmaya başladım. Üzerimde tatlı bir yorgunluk var ama Türkiye Cumhuriyeti için buna da katlanılır. Kampanyamıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme