Atatürk Anıtı önünde fotoğraf yarışı

Fethiye'deki 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni'nin ardından, Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde adeta fotoğraf çektirme yarışı gerçekleşti. Kimi vatandaşlar ellerindeki çiçekleri Atatürk Anıtı'na bırakırken, kimi vatandaşlar Belediye Başkanı Alim Karaca ve siyasi partilerin ilçe başkanları ile bol bol fotoğraf çektirdiler.

  • 1151
Atatürk Anıtı önünde fotoğraf yarışı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP’li grubun yanı sıra Son Periyot48 basketbol gönüllüleri ile fotoğraf çektirdi. CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir, Kadın ve Gençlik kolları ve Belediye Başkanı Alim Karaca ile fotoğraf çektirirken, Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Kadın ve Gençlik kolları ile birlikte Atatürk Anıtı önünde fotoğraf çektirdi. İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve arkadaşları da birlikte Atatürk Anıtı önünde objektiflere poz verirken, Atatürkçü Düşünce Derneği ile diğer STK’lar da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtı önünde cep telefonları ile görüntü alıp, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni’ni sosyal medyalarına taşıdılar.

Motosiklet Grubu’nun yanı sıra otomobillerini Türk Bayrakları ile donatan Uno Club Başkanı Yücel Özdemir ile arkadaşları, Atatürk’ü saygı ve özlemle törene katılarak andılar. Törenin ardından CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, yönetim kurulu üyeleri ve bazı meclis üyeleri ile birlikte İksirci Tezcan’da kahvaltı yaparken, Fethiye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Başkan Yardımcısı Veli Uysal, Fethiye Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu ve İksirci Tezcan’ın sahibi Tezcan Görgülü de bir arada Atatürk devrimlerini konuştu. 
 

Atatürk Anıtı önünde fotoğraf yarışı
Atatürk Anıtı önünde fotoğraf yarışı
Atatürk Anıtı önünde fotoğraf yarışı

Bakmadan Geçme