AŞIĞI OLDUĞU RENKLERLE UĞURLANDI

Fethiyespor tribünlerinin vefalı taraftarlarından 68 yaşındaki Mehmet Emin Keskin'in vefatı, taraftarları üzüntüye boğdu. Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören Keskin, geçtiğimiz günlerde Seydikemer Arsa Mahallesi'ndeki evinde hayatını kaybetmişti.

  • 2989

Fethiyespor aşığı Mehmet Emin Keskin’in cenaze namazı, Fethiyespor Tesisleri’nde kılındı. CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Fethiyespor Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk ve Apaçi taraftar topluluğunun katıldığı cenaze namazında, Keskin’in tabutu üzerine Fethiyespor bayrağı örtüldü. Fethiye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Osman Musluk’un kıldırdığı cenaze namazında maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edildi. 

Kılınan cenaze namazının Mehmet Emin Keskin’in naaşı Hallaç Mezarlığı’nda dualar eşliğinde defnedildi. Eski başkanlar Okan Uysal ve Mustafa Ferizcan ile eski yöneticiler mezarlıkta hazır bulundu. Cenazenin defnedilmesinin ardından Keskin’in kedisi, mezarının başından bir an olsun ayrılmadı. Bir süre mezarın etrafında dolaşan sevimli kedinin uzun süre aynı yerde beklediği görüldü. Kedinin bu durumunu görenler, duygusal anlar yaşadı. Mehmet Emin Keskin’in vefatı Fethiyespor camiasını büyük üzüntüye boğdu.  

Kısa süreli olarak taksicilik ve elektrikçilik yapan Mehmet Emin Keskin, inşaatlarda boyacılık yapıyordu. Fethiyespor sevgisi ile adından söz ettiren Keskin, tribünlerin cefakar ve vefalı taraftarı olarak tanınıyordu. SED Medya olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. 
 

Bakmadan Geçme