Artık Yeter!

Ordu'da evinin önünde bıçaklanarak öldürülen Ceren Özdemir için sosyal medya ayağa kalktı. Kadın örgütlerinden siyasilere kadar birçok kişi ve kesim cinayete tepki gösterdi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ce Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün de cinayete sosyal medyadan tepki gösterdi ve 'Artık Yeter' dediler.

  • 2057
Artık Yeter!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde Isparta’da eski sevgilisi tarafından öldürülen Güleda Cankel’in acısı hala yüreklerdeki tazeliğini korurken bu sefer bir cinayet haberi de Ordu’dan geldi. Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Ceren Özdemir’in uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitirmesi Türkiye’yi yasa boğdu. Ceren Özdemir’in uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitirmesi ardından sosyal medyada büyük tepki oluştu. Genç balerin Ceren Özdemir’in katili henüz belirlenemezken, Türkiye’nin gündemine gelen bu son kadın cinayeti, siyasilerden kamuoyu tarafından tanınan isimlere, kadın örgütlerine kadar birçok kişi ve kesimden tepki aldı.
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Ordu’da Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü öğrencisi, geleceğe umutla bakan kızımız Ceren Özdemir evinin önünde bıçaklandı ve hayatını kaybetti. Söyleyecek sözümüz kalmadı. ARTIK YETER!!” ifadelerini kullandı. 
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Bundan 10 gün önce 25 Kasım’da “Kadınlar yaşamak istiyor, özgür ve korkusuz” demiştik.  Ama yine gencecik bir kadın, cinayete kurban gitti. Yasaların doğru bir şekilde uygulanması lazım, artık yeter!” diyerek sosyal medyadan tepki gösterdi. 

Haber: Hülya Kulalı


 

Bakmadan Geçme