Arslanca, 'Muhtarlarımızla Uyumlu Çalışıyoruz'

Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, ihtiyaç sahibi bir engelliye ulaştırılması için akülü tekerlekli sandalyeyi Karaçulha Mahalle Muhtarı Mustafa Gizli'ye teslim etti. Şube Başkanı Arslanca, muhtarlar ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını dile getirdi. 

  • 1458

Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, ihtiyaç sahibi bir engelliye ulaştırılması için akülü tekerlekli sandalyeyi Karaçulha Mahalle Muhtarı Mustafa Gizli’ye teslim etti. Şube Başkanı Arslanca, muhtarlar ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını dile getirdi. 

Tüm engellilerin sorunlarını ayrım yapmadan çözmeye çalıştıklarını belirten Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, “Karaçulha Mahalle Muhtarımız Mustafa Gizli’nin derneğimizi arayıp bizi bilgilendirdi. Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi olarak ihtiyaç sahibi engelli kardeşimizi muhtarımızla birlikte ziyaret edip, sıfır akülü sandalyesini teslim ettik. Her zaman söylediğimiz gibi gücümüzün yettiği yere kadar ihtiyaç sahibi tüm engelli arkadaşlarımızın ayrım yapmadan sorunlarını hep birlikte gidereceğiz” ifadelerini kullandı. 

Açıklamasını sürdüren Arslanca, “Birlikten kuvvet doğar. 41 mahalle muhtarlarımızla birlikte uyumlu bir çalışmaya içerisindeyiz. Engelsiz bir Fethiye’yi hep birlikte yaratacağız. Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi ve Fethiye Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı olarak tüm derneklerimizle birlik ve beraberlik içinde; Fethiye’mizin bütün engellerini kaldıracağız. Bugüne kadar yanımızda olan tüm kurumlarımıza ve siz emekçi basınımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Bakmadan Geçme