Arslanca, 'Duyarlı vatandaşlarımızla engelleri aşacağız'

Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, ihtiyaç sahibi dernek üyelerinin kullanımı için 2 adet manuel tekerli sandalye bağışlayan hayırsever 70 yaşındaki Ümüsün Akçay'a teşekkür etti. Şube Başkanı Arslanca, duyarlı vatandaşların özverisi ile engelleri aşacaklarını belirtti.

  • 773
Arslanca, 'Duyarlı vatandaşlarımızla engelleri aşacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesi Muhabiri Fatih Dereli'nin haberine göre; Tuzla Mahallesi’nde ikamet eden Ümüsn Akçay, engellilerin sosyal yaşama katılması adına böyle bir bağışta bulunduğunu söyledi. Ramazan ayı ve korona virüsü salgını sürecinde birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Akçay, “Elimden geldiğince engellilere destek olmaya çalıştım” dedi. 

TSD Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca yaptığı açıklamada, “Derneğimizde ihtiyaç sahibi engellilere ulaştırılmak üzere 2 adet manuel tekerlekli sandalye bağışlayan Ümüsün Akçay’a teşekkür ediyoruz. Bu davranışın herkese örnek olmasını diliyoruz. Ramazan ayındayız ayrıca ülkemiz korona virüsü salgını sürecinde. Bu dönemler paylaşma ve birlikteliği daha çok ön plana çıkarıyor. Böyle duyarlı insanlarla Fethiye’de engelleri aşacağımıza inanıyorum. Engelsiz bir Fethiye için hep birlikte mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme