Armada Praxis Yalıkavak, Polonya Yolunda

Armada Praxis Yalıkavak Kadın Hentbol Takımı, Avrupa Kupası 2. Eleme Turu'ndaki ilk maçları için Polonya'ya hareket ediyor. Takım kafilesi, 5 Ekim Cumartesi günü oynanacak KPR Gminy Kobierzyce karşılaşması için 3 Ekim sabahı yola çıkacak. Deplasmandan avantajlı bir skorla dönmeyi hedefleyen Yalıkavak, bu önemli maçta Polonya'da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye kararlı.

  • 10
Armada Praxis Yalıkavak, Polonya Yolunda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Antrenör Kıvanç Özcan yaptığı açıklamada, “Avrupa Kupası’ndaki ilk maçımız için hazırlıklarımızı tamamladık ve 3 Ekim sabahı Polonya’ya doğru yola çıkacağız. KPR Gminy Kobierzyce güçlü bir rakip, ancak biz de hedeflerimize ulaşmak için mücadele edeceğiz. Amacımız, ilk maçtan avantajlı bir skorla dönerek, 13 Ekim Pazar günü Bodrum’da oynayacağımız rövanş maçı öncesinde elimizi güçlendirmek,” dedi.

Takım kaptanı Yeliz Özel de Polonya’ya gitmeden önce duygularını dile getirdi: “Bu yıl Avrupa Kupası’nda çok önemli bir noktadayız. Polonya’da zorlu bir maça çıkacağız ama takım olarak hazırız. Rakibimizin gücünü biliyoruz, ancak bizim de güçlü bir takım olduğumuzu gösterme zamanı. Polonya’dan avantajlı bir sonuçla dönerek, Bodrum’da taraftarımızın desteğiyle bu turu geçmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızın bizi desteklemesi bizim için büyük bir motivasyon kaynağı olacak.”

Polonya’nın köklü hentbol ekiplerinden biri olan KPR Gminy Kobierzyce ile yapılacak karşılaşma, Türkiye saati ile 17.00’de başlayacak. Yalıkavak ekibi, bu önemli Avrupa mücadelesinden güçlü bir sonuçla dönerek, Bodrum’da taraftarının desteğiyle rövanş maçını kazanmayı hedefliyor.

Yalıkavak Kadın Hentbol Takımı, 13 Ekim Pazar günü saat 17.00’de Bodrum’da oynanacak rövanş maçına da tüm Bodrum halkını şimdiden davet ediyor. Bu kritik karşılaşmada takıma destek olmak, Yalıkavak’ın Avrupa yolculuğunda büyük bir moral kaynağı olacak.

Armada Praxis Yalıkavak, Polonya Yolunda!Armada Praxis Yalıkavak, Polonya Yolunda!Armada Praxis Yalıkavak, Polonya Yolunda!

Bakmadan Geçme