• Haberler
  • Güncel
  • Apoliptus, Nif Yörük Oyunları Şenliği'ne katıldı: 'Instagram'da videolar devam edecek'

Apoliptus, Nif Yörük Oyunları Şenliği'ne katıldı: 'Instagram'da videolar devam edecek'

Muğla'nın sevilen fenomeni Apoliptus, Nif Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen 11. Geleneksel Geçmişten Günümüze Yörük Oyunları Şenliği hakkında değerlendirmelerde bulundu. Aynı zamanda Instagram'ın açılması hakkında da konuşan Apoliptus, 'Instagram açıldığı için mutluyum, videolar devam edecek' dedi.

  • 261

Nif Mahallesi Gedre Mevkii’nde gerçekleştirilen Fethiye Nif Köyü 11. Geleneksel Geçmişten Günümüze Yörük Oyunları Şenliği etkinlikler ve konserler ile renkli görüntülere sahne oldu.

 Şenliğe katılan Muğla’nın sevilen fenomeni Apoliptus ise etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulundu. Aynı zamanda Instagram’ın açılması hakkında da konuşan Apoliptus, “Instagram açıldığı için mutluyum, videolar devam edecek” dedi.

NİF YÖRÜK ŞENLİĞİ’NDE ATMOSFER GÜZEL
“İlk defa Nif’e geldim ve Yörük Oyunları Festivaline katılıyorum. Burada çok güzel bir atmosfer var. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Havası çok serin. Nif, çok güzelmiş bu arada. Yörüklerimiz, bizim de çocukluğumuzda oynadığımız birçok yöresel oyunları oynadılar. Yörük kültürünü yaşatmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ufak tefek eksiklikler var ama önümüzdeki sene bu eksiklikler tamamlanır. 

Ben buraya Nif Yörük Türkmen Derneği eski başkanı Murat Yalçın’ın daveti üzerine geldim. Kendisine çok teşekkür ederim. Böyle bir organizasyonda olduğum için çok mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkürler ederim.   

Yörük kültürünü gelecek nesillere aktarmak için ben elimden geleni yapmaya devam edeceğim. FRT ailesine de bu imkânı sunduğu için teşekkür ederim.”

SADECE APOLİPTUS, SADECE FRT
Instagram’ın kapanmasına çok üzüldük. Çünkü ben eğlencemi orada paylaşıyorum. Şuan Instagram da 62.000 takipçim var. Bir sayfamız daha var. Bununla beraber 200.000 yakın takipçimiz var. İnsanlar burayı sadece bir sosyal mecra olarak kullanmıyor. E-ticaret yapıyor. Küçük esnafımız olsun, kadın girişimcilerimiz olsun burada yaptıklarını satabiliyorlar. 

Intagram sadece bir sosyal medya değil, gülüp eğlendiği bir yer değil. İnsanların ekmeğini kazandığı, para kazandığı çok büyük bir mecra olmuş. Açıldığı için çok mutluyuz. Videolarımız devam edecek, bizi izlemeye devam edin lütfen. Sadece Apoliptus, Sadece FRT”

Bakmadan Geçme