Apaçiler Taraftar Grubundan basın açıklaması

'Apaçiler' taraftar grubundan basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasında, 'APAÇİLER' olarak bizler ilk hafta alınan talihsiz mağlubiyeti unuttuk. Takımımızdan ve teknik heyetimizden ricamızda bu haftaki eksiklerimizin unutulmasıdır. APAÇİLER yeniden toparlanıp herkesin gözlerinin aradığı APAÇİLER olarak yerini bir sonraki iç saha maçında kesinlikle alacaktır' ifadeleri yer aldı.

  • 1787

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, sezon açılışı ilk mücadelesinde deplasmanda Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile karşılaşıp, eve 3-1 mağlup dönmüştü. Sezon başında gerçekleşen ilk yenilgiyi unutup evinde oynayacağı maça odaklanan lacivert- beyazlılar istedikleri galibiyeti aldı. Maçın ardından açıklama yapan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, “Fethiyespor taraftarını tam yapıldı. 
“APAÇİLER YENİDEN TOPARLANIP HERKESİN GÖZLERİNİN ARADIĞI APAÇİLER OLARAK YERİNİ BİR SONRAKİ İÇ SAHA MAÇINDA KESİNLİKLE ALACAKTIR”
Apaçiler taraftar grubundan basın açıklamasında; “Öncelikle kazandığımız için çok mutluyuz. Hemen hemen baktığımızda ligin en iddialı takımıyız diyebiliriz. Her ne kadar lige kötü bir başlangıç yapmış gibi gözüksek de alınan sonuçlardan oldukça memnunuz. UInutmamalıdır ki ilk maçımızda talihsiz aldığımız yenilgiden önce rakip takımın teknik heyeti tarafından ligin en büyük şampiyonluk adayı diye adlandırıldığımız unutulmamalıdır. Bu hafta herkese biz buradayız diyerek iç sahada galibiyetle başladık bu galibiyet serinin başlangıcı olacağını umut ediyoruz. Hocamızın maçtan sonra yapmış olduğu açıklamada bizleri tam kadro eksiksiz olarak sahada görmek istemesine binaen kendisine şu sözleri sizin aracılığınızla iletmek isteriz. Araya malum covid-19 salgınının girmesi ve ilçemizin turizm yönünden önde gelen bir şehir olması sebebiyle tam olarak toplanamamış olmamız ve grubumuzun sevilen simalarının büyük bir çoğunluğunun aşı ve buna benzer sebeplerden dolayı sahaya girememesi sonucu ne yazık ki ilk iç saha maçımızı azınlıkta izlemek durumunda kaldık. Her ne kadar desteğimizi sürdürsek de gözle görülür bir eksiklik vardı. Her şeyin farkındayız ve bir sonraki iç saha maçında tam kadro eksiksiz bir biçimde takımımızın yanında olacağız. Gönül isterdi ki böyle bir açıklamaya mahal vermemiş olsaydık. Ancak bahsettiğimiz bazı hesapta olmayan sebepler ve yoğun turizm sezonu sebebiyle grup üyelerimizin bulunmaması aşı uygulaması nedeniyle stadyuma alınmamaları bizleri bu duruma soktu. APAÇİLER olarak bizler ilk hafta alınan talihsiz mağlubiyeti unuttuk. Takımımızdan ve teknik heyetimizden ricamızda bu haftaki eksiklerimizin unutulmasıdır. APAÇİLER yeniden toparlanıp herkesin gözlerinin aradığı APAÇİLER olarak yerini bir sonraki iç saha maçında kesinlikle alacaktır” ifadelerine yer verdiler. 
 

Bakmadan Geçme